miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fiul meu s-a apucat de băutură şi de femei

Trebuie citit

Doamnă vrăjitoare Morgana,

Mă zabat enorm cu o mare problemă în familie şi vă rog să mă ajutaţi şi pe mine, așa cum ați procedat și cu alți clienți de-ai dumneavoastră, am mari speranțe. Fiul meu s-a apucat de băutură şi de femei, dar non stop, din păcate. Ne distruge și se distruge !

Nu se mai ocupă în niciun fel de frumoasa sa soţie, pe care o neglijează ca un fraier. Sunt foarte supărată pe el, de aceea am apelat la priceperea dumneavoastră, ca să mă sfătuiți exact ce să fac ca să-l aduc mai repede pe calea cea bună. Am fost cu el la doctori şi la mulți preoți, însă degeaba, se pare. Bea în continuare şi-şi distruge familia zi de zi, pas cu pas.

Mă doare sufletul. Fiul meu uită că este tată şi că are responsabilităţi imense, cel puțin așa l-am educat și am sperat că viitorul lui va fi unul luminos. Eu îi ajut cu bani pentru că ai lui se duc pe băutură, din păcate. Soţia lui plânge foarte des şi se teme de fiul meu de moarte, poate chiar vrea să divorțeze și pot să o înțeleg. Mă amărăşte rău fiul meu, ce mai. Ajutaţi-mă să-l aduc pe calea cea bună. Numai dvs. puteţi asta, simt, știu bine.

                                                                Roxana, Chișinău, republica Moldova

vrăjitoarea Morgana 777a
Copyright Segra Media București

La deschiderea cărţilor de tarot s-a arărat că el are farmece făcute şi că cineva îl doreşte mult. O femeie din anturajul lui. Pe viitor, va avea mari probleme în căsnicie dacă nu vom opri acest rău acum. Dar îl pot scăpa de viciul băuturii. Vino la mine cu el.

                                                        Vrăjitoarea Morgana, regina magie negre

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta