vineri, 21 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Mama lui mă urăște iar eu vreau ca să mă împreunezi pentru a fi cu el

Trebuie citit

Sunt o femeie de 46 de ani și am o relație cu un bărbat de aceeași vârstă. Ne înțelegem foarte bine în multe puncte și împărtășim aceleași valori. Pentru amândoi, ni s-a părut evident.

Cu cât ne descoperim mai mult, cu atât ne îndrăgostim mai mult. Dar acum, de partea mea există o problemă care mă împiedică să mă dezvolt pe deplin în relație: mama lui, care mă tachinează non stop, ba chiar mă amenință voalat. Nu știu ce vrea și ce i-am făcut dar văd clar că nu mă suportă.

Din start, m-a întrebat dacă are ceva împotriva mea, căci s-a uitat dur, parcă gata să sară la bătaie. Am decis, de comun acord cu el, să rămânem  prieteni, o vreme. La câteva luni după ce ne-am cunoscut, ea s-a îmbolnăvit grav (cancer rar) cu care a luptat aproape 2 ani, iar în acest timp prietenul meu a fost alături de mama lui și au vorbit mult împreună.

Mai mult, ei instauraseră un mic ritual de mesaje pentru a se saluta dimineața și pentru a-și ura noapte bună seara. I-am explicat că este foarte incomod pentru mine să fiu evitată, să se ascundă de mine sau ceva de acest fel. Mi-a explicat că a înțeles cum mă simt.

Totul a mers foarte bine și chiar mi s-a părut că această femeie aînceput să fie foarte drăguță cu mine în urma acelei discuții cu fiul ei. Problema este că încă nu sunt liniștită pentru că, de îndată ce nu mai sunt cu el, ei vorbesc regulat, iar ritualul lor de dimineață și de seară încă pare relevant. Nu înțeleg de ce în măsura în care am intrat în viața lui. Se ascunde, este tare secretos cu mine și uneori mă ignoră total, deși sunt alături de acest om.

El însuși îmi spune că acum eu sunt prioritatea lui și că face diferența între viața lui și relația cu mama lui, care mă deranjează enorm. Ce crezi ? Am dreptate să-mi fac griji? Sau sunt prea suspicioasă pentru a vedea lucrurile rațional? Are pe alta și mama lui îmi ascunde relația? Vreau să cred că vom putea rămâne împreună într-o bună zi. Ne poți împreuna? Este jumătatea mea sau nu?

                                                                                    Edwina, Barcelona, Spania

vrajitoarea Morgana interviu
Copyright Segra Media

La deschiderea cărților de tarot și în urma unui ritual simplu făcut pe fotografia voastră am constatat că el este jumătatea ta, te iubește dar în felul lui. Eu zic că nu vei putea fi cu acest bărbat atât timp cât trăiește mama lui. Se opune categoric acestei relații și te urăște, ai intuit bine.Vino să începeme lucrarea!

                                                                                                  Vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Belgia și Germania pentru vrăjitoarea Florica

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Florica pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi în cel mai scurt...

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Baia Mare și Belgia precum și Italia

Mulţumesc din toată inima vrăjitoarei Morgana pentru că mă ajută și mă sfătuiește în momentele cele mai teribile și...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Cristina din Belgia și Anglia

Mulţumesc din suflet vrăjitoarei Cristina, cea mai bună pe care am întâlnit-o pentru că mi-a readus spor în afacere,...

Mai multe articole ca acesta