sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Tocmai am aflat că bărbatul meu a fost infidel

Trebuie citit

Tocmai am aflat că bărbatul meu a fost infidel, din păcate. A fost un șoc imens. Fie că a fost să se vadă în altă parte o dată sau de zece ori cu o femeie, poate de o sută, concluzia este (aproape) aceeași: doare, dar foarte rău. Are farmece făcute de ea  ca să mă înșele?

Aveam o relație de concubinaj de 6 ani. Înainte de a fi într-o relație, a fost cel mai bun prieten al meu. Suntem foarte înțelegători, avem aceeași viziune asupra lumii, aceleași interese; împărtășim absolut totul. Am trăit chiar împreună.

Problema este că suferea de 2 ani și problema era în întregime a mea, mi-am dat seama mult prea tarziu. Eram posesivă, geloasă. Acum trei luni, după o ceartă, mi-a spus că are nevoie de o pauză. A fost ca o palmă uriașă în față, de parcă mi-ar fi fost scos capul din apă și plămânii mi s-ar fi umplut în sfârșit de aer. Rece ca gheața și dureros, dar am respirat din nou.

Așa că am fost o săptămână la familia mea, lăsându-i timp de analiză, nu i-am trimis niciun mesaj; dacă mi-ar fi trimis a fi răspuns pentru că voiam să fiu acolo pentru el dar l-am lăsat în pace.

M-am schimbat repede și brutal, îndreptându-mă spre viciile și greșelile mele și m-am mulțumit cu asta. Am avut în sfârșit curajul să îmi fac o programare la un psiholog și psihiatru, ceva ce nu mai făcusem până acum, m-am deschis către oamenii pe care îi iubeam. Când m-am întâlnit cu el am putut să văd pe fața lui că ceva nu era în regulă și mi-am spus ah .. o să mă părăsească.

Înainte să mă părăsească, tot voiam să-i spun toate progresele pe care le făcusem pentru că nu voiam să creadă că până la final nu făcusem absolut nimic. Dar m-a părăsit și dus a fost. De atunci, este o mare tăcere în jurul meu, un gol imens, neantul. Ce să fac? Are pe alta, nu? I-a făcut vrăji sau farmece ca să mi-l fure? Este o relașie serioasă între ei? Mai am vreo șansă să fiu cu el, să fim așa cum eram la început? Vă rog să mă ajutați cu magia dumneavoastră, vreau să ne împreunați cât mai repede. Simt că mor de dragul lui.

                                                                                          Isolda, Barcelona, Spania

Vrajitoarea Venus
Copyright Segra Media București

Problema voastră este complicată, ca orice poveste de iubire. Din păcate, nu era un tip serios, așa cum l-ai văzut, ci umbla după fuste. Așa mi s-a arătat la deschiderea cărților mele.

Anturajul lui secret este plin de femei care îl vor, firește. Are vrăji însă nu este jumătatea ta, așa să ști. Dacă vrei, putem face un ritual de magie prin care să-l aduc la tine. Nu știu cât va dura apoi relația voastră…

                                                                                     Vrăjitoarea Anastasia Venus

Telefoane:

 0744.218.933, 0764.106.694

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Paraguay și Europa

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său arhirecunoscut în întreaga lume,...

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Aduc mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare Cristina deoarece m-a salvat de blestemul pe care îl aveam făcut de o vecină

Vrăjitoarea Venus are cele mai puternice leacuri

Făcătoarea de minuni Venus rezolvă în cea mai puternică lună din an, Aprilie, toate problemele cu care vă confruntați....

Mai multe articole ca acesta