luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

O femeie din anturaj mi-a făcut farmece ca să-mi ia soțul

Trebuie citit

Bună, stimată doamnă vrăjitoare Morgana!

Vă scriu pentru prima oară şi admit că-mi place în mod deosebit ceea ce faceţi în meseria dumneavoastră foarte interesantă. Rezumez, pe scurt, povestea mea: soţul m-a părăsit recent (căsnicia noastră a durat aproape 3 ani) după multiple certuri înfiorătoare, care mereu s-au lăsat cu bătăi, amenințări ți vorbele grele, murdare. Recunosc că eu le-am început de fiecrae dată, dar pentru un motiv destul de serios. Şi asta pentru că dau dovadă de o gelozie excesivă şi sunt foarte posesivă. Este oare un păcat? Da, îl iubesc ca o nebună!

Dar nu pot să mă schimb (deşi am încercat prin toate metodele posibile sau care mi s-au sugerat de către anturajul meu). De câte ori îl vedeam discutând cu câte o vecină, colegă sau chiar verişoară de-a mea, efectiv luam foc şi izbucneam nervos, eram toată un car de nervi. Nu am fost însă aşa tot timpul, să ştiţi. Acest comportament (pe care eu-însămi îl judec acum extrem de aberant) m-a adus într-o situaţie ingrată.

Sunt singură şi-mi vindec rănile, aşa cum pot. Nu regret crizele pe care le-am avut cu el, datorate geloziei mele diabolice și excesive. Dar m-am gândit serios dacă nu cumva, cineva, mi-a făcut farmece (persoane  rele se găsesc la tot pasul, nu-i așa?).

Acum, sunt puţin cam confuză şi clar foarte disperată. Vreau să îndrept lucrurile şi să creez armonie în cuplu, să fiu iubită de el şi să revină la mine (dacă se poate, fireşte). Ce multe îmi doresc… Mă simt rău în singurătate şi nu-mi găsesc echilibrul și pace. Ce să fac? Ajutaţi-mă, vă rog, căci mă aflu într-o situaţie limită. Îmi vine să mă arunc în apele învolburate ale oceanului lângă care locuiesc aici, în California. Doamne, ce mult treb uie să sufăr.

                                                                                          Olivia, Los Angeles, America

Vrajitoarea Morgana, regina Magiei Negre
Copyright Segra Media București

Dragă doamnă Olivia,

Dvs. aveţi o problemă care se poate rezolva prin descântece care trebuie făcute pe tine personal. Da, cărţile mi-au arătat că ai farmece făcute de către o persoană feminină chiar din anturajul vostru. Ar trebui să te gândești cu atenție cine îți vrea răul dintre femeile care se găsesc în preajma ta. Nu uitaţi că lucrez cu magie neagră şi puterea mea este înzecită!

                                                                                         Vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta