Curier

Iubitul m-a înșelat şi l-am înşelat şi eu

0 46

Ei bine, m-a înșelat şi l-am înşelat şi eu, dar a meritat-o! Este foarte clar. Căci nu suport să fiu înşelată, trădată în amor. Am rămas prieteni pentru că ţin mult la el, chiar şi aşa cum este. Sunt o tânără frumoasă, cu forme extrem de atrăgătoare, ceva de genul superbei Kate Upton. Fac senzaţie pretutindeni unde mă duc, vă asigur.

Din cauza caracterului lui mi-a făcut viaţa un coșmar. Da, recunosc că sunt geloasă. Gelozia mea este fără margini! Cineva din anutrajul meu mi-a spus că am făcute farmece pe cununii şi de aceea nu am noroc în dragoste. Oare poate fi adevărat? Dacă da, atunci ajută-mă Morgana, ştiu că poţi. Ai rezolvat o prietenă bună de-a mea şi te-a recomandat cu căldură.

Lucy, Denver, SUA

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Iubitul tău te iubeşte şi este jumătatea ta, chiar dacă de multe ori te trădează pentru că este cam afemeiat. Farmecele pe cununii pe care le ai vin însă de la o fostă iubită de-a lui pe care a trădat-o, cum obişnuieşte. Te pot ajuta dar trimite-mi un obiect de-al lui şi sună-mă ca să-ţi spun ce trebuie să faci cât mai repede.

Vrăjitoarea Morgana

Telefon: 0760.149.917

Lasă un comentariu

vrajitoare

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la acest site și pentru a primi cele mai noi notificări prin e-mail.

Alătură-te celorlalți 1.155 de abonați

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

Hide
vrajitoare
vrajitoare