miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

O soţie care a vrut să mă distrugă

Trebuie citit

Bună!
Vreo cititoare de-a dvs. a trăit o idilă cu un bărbat căsătorit? Ştie cum este? Eu, am trecut prin această experienţă şi nu pot spune că m-am vindecat. Dimpotrivă, mi-a provocat o traumă adâncă şi este exact motivul pentru care m-am decis să vă scriu.
L-am cunoscut pe acest bărbat şarmant la spital, prin hazard. Am avut o gravă problemă de sănătate. Ne-am plăcut imediat, este adevărat. El mi-a spus de la bun început că este căsătorit (nu cred că m-am minţit niciodată) şi că are doi copii frumoşi, pe care îi iubeşte ca lumina ochilor. Mi-a mai precizat că ţine mult la unitatea familiei sale şi dacă accept să fim împreună <atât cât se va putea>. I-am răspuns afirmativ pe loc.

Morgana
Morgana, copyright Segra Media

Şi între noi a început o frumoasă poveste de dragoste, care speram să nu se termine niciodată. M-am îndrăgostit nebuneşte de acest bărbat căsătorit, care făcea multe eforturi pentru a mă vedea şi a petrece câteva clipe împreună. Îmi convenea când eram cu el şi detesta momentul în care trebuia să mă lase.
Dar ce puteam să fac? Nu doream să-l fac să divorţeze (şi nici nu cred că s-ar fi putut, pentru că a fost una dintre condiţiile lui, aceea de a nu insista în acest sens). Nu ştiu cum însă nevastă-sa, o femeie dubioasă (am cunoscut-o), care se ocupă mult de ocultism, a aflat de idila noastră secretă şi încet, încet, a început să-mi meargă prost în absolut toate planurile. Totul scârţâia dintr-o dată în viaţa mea, în special sănătatea.
M-am speriat. Iar paşii, parcă inevitabil, m-au purtat în cele din urmă spre vrăjitoarea Morgana, de unde speram să găsesc tot sprijinul pentru a ieşi din impas. Citesc des revista şi am avut aşa, ca un fel de străfulgerare.
Am aflat cu stupoare că mi se făcuseră farmece puternice, desigur de consoarta lui, care mă ura. Iar vrăjitoarea pe mâinile căreia m-am dat, a făcut totul pentru a mă scăpa de el.
Cu harul dânsei, a reuşit şi-i mulţumesc. Dar din păcate, a trebuit să renunţ la iubitul meu, nu fără regrete. Ce să-i faci, aşa este viaţa, dură şi grea de cele mai multe ori. Mă bucur că am scăpat de probleme, de un coşmar care risca să mă ducă, probabil, la sinucidere.

Consuela, Roma

Telefon vrăjitoarea Morgana: 0760.149.917

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta