vineri, 19 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Octombrie 20121

Trebuie citit

 Taur

Este probabil ca dragostea să apară acolo unde te aștepți mai puțin. Afacerile tale vor înflori, cu excepția, probabil, a celor singuri care vor fi puțin prea pretențioși. Viața de familie nu îți rezervă surprize proaste. Veți avea nevoie de mai multă rigoare pentru a rămâne eficient. Influențele astrale vă vor fi în continuare destul de favorabile în domeniul profesional. Dar norocul pur vă va întoarce cu siguranță spatele. Feriți-vă și nu riscați.

 

Gemeni

Iubirea, relația cu copiii, timpul liber vor fi destul de satisfăcătoare.Vei savura momentele alături de familie și vei aspira doar la liniștea casei tale. Singur, vei simți o lipsă de tandrețe. Atenție, bugetul dvs. nu poate fi extins și riscați să lăsați câteva pene. Proiectele tale sunt favorizate. Cu toate acestea, dacă finanțele dvs. nu le permit, așteptați puțin.

 

Rac

Partenerul tău ar putea să-ți arate o latură a personalității lor pe care încă nu o cunoști. Cu toate acestea, nu este sigur că îți place mai mult. Dacă sperați să găsiți iubirea adevărată, această lună va fi probabil dezamăgitoare, chiar dacă este plăcută. Vei putea acționa doar pe baza unui coleg sau partener și așteptarea bunăvoinței lor nu va fi cu adevărat pe placul tău. Cu toate acestea, un simplu apel la comandă ar trebui să fie suficient pentru a restabili o anumită eficiență.

 

Leu

Noile întâlniri sunt încurajate, există pasiune în aer. Singur, este timpul să te faci să arăți mai bine și să-ți arăți punctele forte. Dacă locuiți într-o relație, partenerul dvs. va trebui să vă seducă pentru a vă întări legăturile. Veți fi dornici să mizați pe probleme care urmează să fie finalizate rapid. Ceea ce ți s-a părut de netrecut devine mai ușor datorită unei organizații pe care ai reușit să o optimizezi.

 

Fecioară

Este posibil să auziți de la unii membri ai familiei de la care v-ați îndepărtat. Aceste legături privilegiate vă vor aduce o nouă securitate emoțională. Nu aveți de ce să vă faceți griji în domeniul profesional. Ați intrat într-o anumită rutină și niciun eveniment notoriu nu o va perturba, ceea ce vă este convenabil în acest moment. Nu dați însă crezare unor bârfe!

 

Balanță

Odată ce nu este obișnuit, vei trăi doar pentru momentul prezent și vei fi complet în iubirile tale. Soțul / soția dvs. va trebui să aibă grijă de dumneavoastră. Singuri, stelele vor fi bine dispuse spre tine. Puterea ta de seducție va fi foarte eficientă. Vei finaliza, nu fără o ușurare mare, o slujbă la care lucrezi de ceva timp. Veți urma un nou curs profesional și veți putea să vă lărgiți orizonturile. Acesta este momentul pentru a face planuri.

horoscop 2021
horoscop 2021

Scorpion

Poate că va trebui să vă confruntați cu o lună mai dificilă la nivel sentimental. Surprize neplăcute sau mici dezamăgiri vor interveni în viața ta amoroasă. Calmul se va întoarce la sfârșitul zilei. Joacă la maximum cardul de diplomație și vei obține rezultate excelente. Nu ezitați să faceți compromisuri cât mai mult posibil, acest lucru vă va deschide multe uși și vă va oferi o mai mare libertate în viitor.

 

Săgetător

Ce viespe te-a înțepat?

Ești încordat, gata să izbucnești la cel mai mic cuvânt. Trebuie neapărat să-ți revii! Nu lăsați o mică supărare să strice atmosfera bună de familie. Singur, nu luați în considerare un eșec care este doar un mic accident. Începi să culegi recompensele unui job care ți-a luat mult timp și efort. Felicitări! Poți fi fericit cu tine însuți. Domeniul finanțelor nu vă lasă prea multă libertate.

 

Capricorn

Nu mai sunteți obișnuiți cu un climat sentimental atât de favorabil. Pare să te temi de cel mai rău, dar grijile tale nu sunt justificate. Indiferent de situația dvs. actuală, nimic nu vă va tulbura fericirea astăzi. Unele supărări vă vor deranja rutina zilnică, dar nimic foarte grav. Nu ar trebui să întâlniți situații copleșitoare în această zi. Dacă rămâneți serios în ceea ce privește gestionarea finanțelor, veți fi bine.

 

Vărsător

Este timpul să realizăm că te iubim, chiar dacă nu ți-l repetăm ​​în fiecare zi! Dovezile iubirii sunt adesea mai importante și mai semnificative decât cuvintele. Nu veți obține timpul suplimentar pe care îl sperați. Prin urmare, trebuie să facem mai mult efort. Dați-i un impuls și delegați sarcini mai ușoare altora.

 

Pești

Știți cum să profitați de circumstanțele favorabile pentru a vă pune la dispoziție și a aprofunda relațiile existente, indiferent dacă sunt familiale, prietenoase sau sentimentale. Arată-ți implicarea în relațiile tale. Puteți conta pe sprijinul persoanelor influente într-un dosar deosebit de dificil. Acesta va fi momentul potrivit pentru a face pașii importanți. Veți primi sprijinul pe care îl așteptați.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Varșovia din Dublin și Berlin

Vă mulţumesc mult doamnă vrăjitoare Varșovia pentru că mi-aţi adus soţul înapoi după o despărţire de 2 ani extrem...

Îmi pierdusem până şi speranţa de a ne împăca

Vă pot aduce la cunoştinţă că această doamnă deosebită Yagmur are cu adevărat har şi puteri.

Mulţumiri din America pentru Regina Magiei Albe Maria Câmpina

Vreau să îi mulţumesc Reginei Magiei Albe din România, Maria Câmpina pentru că m-a ajutat să găsesc drumul spre jumătatea mea

Mulţumiri din America pentru vrăjitoarea Maria din Craiova

Nu credeam că o să ajung să mi se facă tocmai mie vrăji, mai ales că nu credeam în...

Mai multe articole ca acesta