sâmbătă, 18 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Am aflat de pe Facebook că are o amantă

Trebuie citit

Sunt rănită cel mai adânc! Mă consider o femeie ciudată, romantică, care a întâlnit un bărbat în urmă cu 4 ani în Grecia, mai precis pe insula Thassos.

La început totul a fost bine, desigur, am dat cale liberă sentimentelor şi jurămintelor fără oprelişti… eram fericiți și liberi ca pasărea cerului, gata să facem tot ce vrem pe lume, nimic nu ne putea sta în cale.

Tocmai se despărţise de iubita lui şi i-am căzut foarte repede în plasă. Dar deîndată ce am început să avem proiecte mici, m-a lăsat baltă.
M-a lăsat la începutul anului trecut. A trimis sms-uri în care îmi spunea că a întâlnit o altă femeie, de care se simte tare amorezat!
Din acel moment nu l-am mai văzut. Dar în urmă cu 2 ani, a reapărut brusc în viaţa mea și m-a cerut de soție, iar eu am acceptat imediat. Apoi, la un moment dat, iar a dispărut brusc…

 Am fost un pic supărată pe el pentru că de fiecare dată mă suna în miez de noapte să-mi spună că ne întâlnim din nou și apoi nimic.

Nu l-am jignit. I-am spus doar ceea ce aveam de spus. I-am cerut totuşi scuze pentru că m-am lăsat un pic dusă de val, l-am sunat apoi dar nu mi-a răspuns. Știu foarte bine că are o prietenă, o amantă. Am aflat de pe Facbook, unde pune poze cu ei fără jenă. Mă trădează! Dar mai poate oare să fie al meu? I-a făcut sau nu farmece și vrăji cu magia voodoo tipa asta, după cum mi s-a spus? Ce să cred despre acest om, soțul meu? Ce viitor mai putem oare să avem împreună? Îmi fac iluzii că vom fi din nou împreună, că va reveni la mine?

                                                   Fernanda, Madrid, Spania

vrajitoarea Elena Minodora555
copyright Segra Media Bucuresti

Da, acest bărbat, soțul tău, este încolţit de două femei care şi-l revendică iar tu nu ai nicio şansă să rămâi cu el, aşa mi se arată în cărţile mele de tarot. Are vrăji puternice făcute cu păpușa voodoo.

Dacă vrei totuşi să începem o lucrare vrăjitorească pentru a-l aduce la tine, sună-mă ca să văd cum te pot ajuta. Nu este însă jumătatea ta, asta pare clar!

                                                           Vrăjitoarea Elena Minodora

Contact: 0745.826.897

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Timișoara și Baia Mare pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună! Mulţumesc din suflet doamnei vrăjitoare şi clarvăzătoare Anastasia Venus care m-a scăpat de alcoolism, un viciu extrem de...

Mulţumiri din Slovenia și Italia pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mii de mulţumiri vrăjitoarea și clarvăzătoarea mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com. Aduc la cunoştiinţă tuturor clienţilor...

Mulțumiri din Anglia și din țară pentru vrăjitoarea Ramona

Recent, am apelat şi eu la vrăjitoarea Ramona, nemulţumit de prestaţia altor vrăjitoare cu care am încercat să lucrez...

Mulţumiri foarte noi din Germania pentru celebra vrăjitoare Morgana

Pe această cale țin să aduc mii de mulţumiri deosebite doamnei vrăjitoare Morgana care mi-a făcut recent un mare...

Mai multe articole ca acesta