duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii și m-a părăsit fără regrete

Trebuie citit

Doamnă vrăjitoare Morgana,
Sunt căsătorit de 14 ani, dar în ultima vreme am simţit probleme extrem de serioase de comunicare cu soțul meu. Orice discuţie între noi se transforma într-un argument şi unul dintre noi trebuia parcă să plece, trântind uşa.
De multe ori m-am simţit umilită şi frustrată atunci când soţul meu a încercat să menţină o anume stare de răceală şi mi se părea detaşat faţă de cererile mele multiple dar firești.
Faptul de a vorbi cu o altă persoană care este imparţială oferă o perspectivă diferită asupra a ceea ce se întâmplă între noi. Si când te simţi neajutorat pentru vorbele şi faptele soţului, psihologul poate oferi un sprijin şi să aducă o modalitate mai bună de exprimare, care este mai puţin ofensivă. Discuţiile, ulterior, sunt mult mai constructive, zic eu.
Într-adevăr, am beneficiat de această terapie şi am recomandat-o cuplurilor care cred că totul este pierdut, dar am ajuns în final la un eşec. Există mereu soluţii!! Nu-i așa?
Asta e ceea ce am găsit. Terapia ne-a ajutat să trecem într-o etapă care ni se părea de netrecut, apoi am crezut că vom putea continuăm să trăim împreună, în timp ce fiecare se adapta la alt mod de viaţă, de fapt.
Viaţa noastră nu mai era plină de satisfacţii şi atunci când apar dificultăţi, există întotdeauna speranţă, mi-am zis. Poate că sunt eu anormal de optimistă, nu știu. Numai că el şi-a găsit pe alta şi m-a părăsit într-o bună zi, dar fără regrete!!!
Mi-e dor de el şi-l vreau neapărat înapoi. Am oare vrăji făcute? Ce îmi rezervă viitorul? Voi mai fi cu el? El este totuşi jumătatea mea? Țin la acest om și chiar nu-mi doresc să-l pierd.

                                                                                       Miranda, Roma, Italia

vrăjitoarea Morgana 99
Copyright Segra Media

Este greu atunci când intervine o despărţire, desigur. Da, pot să-ţi spun că cel puţin tu ai vrăji făcute şi că vei mai întâmpina multe, foarte multe probleme cu el, din păcate. Unele, te vor deprima enorm însă veţi rămâne împreună, asta văd deocamdată în cărțile mele de tarot.

Este jumătatea ta şi trebuie să lupţi pentru a fi din nou împreună. Sună-mă pentru mai multe detalii și ca să stabilim datele pentru începerea lucrării, deoarece chiar ai nevoie.

                                                                                               vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Spania și România

Am trecut prin momente dificile când soţul meu m-a părăsit pentru o femeie frumoasă dar vicioasă la maxim și...

Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina,

Mai multe articole ca acesta