duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

S-a descoperit o piramidă misterioasă extrem de veche în Kazahstan

Trebuie citit

Arheologii de la Institutul Saryakinsky de Arheologie din Karaganda au descoperit recent o piramidă necunoscută, aflată în ruine, situată într-o regiune pustie din Kazahstan, la aproximativ 6.000 de kilometri de Cairo, dar care este foarte asemănătoare cu cele din Egipt. Ea a fost construită cu 1.000 de ani înainte de piramidele de la Gizeh, către anul 3.500 î.e.n.! Structura acestei piramide asiatice seamănă foarte tare cu piramida din Djeser, Saqqarah, din Egipt!

 

captura youtube
captura youtube

 

 

Arheologul Victor Novozhenov a declarat într-un interviu: „Piramida a fost construită în Saryarka acum mai mult de 3.000 de ani de către un faraon local, un puternic şef de trib.Tribul s-a aşezat în timpul epocii bronzului târziu. Vom deschide în curând camera funerară, şi toate descoperirile vor fi transmise muzeului de arheologie de la universitatea din Calgary”.

Lângă piramida descoperită, sau mausoleu pentru şeful de trib, oamenii de ştiinţă au mai găsit o mare piramidă veche şi artefacte (vase, un cuţit şi obiecte din bronz), ceea ce i-a făcut pe aceşti experţi să declare că există, de fapt, un întreg complex cu aproximativ 27 de construcţii realizate de-a lungul timpului.

Novozhenov a mai precizat pentru Live Science : „Ea este făcută din piatră, pământ şi fortificată cu dale pe faţa exterioară”.

Noua descoperire arheologică vine să demonstreze faptul că această regiune a fost locuită de mii de ani de populaţii foarte avansate, care cunoşteau, între altele, să construiască piramide.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7XHzSEPxXr8

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Transilvania

Vă mulţumesc enorm, doamnă vrăjitoare Morgana, cu adevărat cea mai bună pentru că mi-aţi adus soţul înapoi după o...

Mai multe articole ca acesta