duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Arsă de vie pe rug în jungla peruană pentru magie neagră

Trebuie citit

Magia neagră produce victime! O femeie de 73 de ani, care făcea parte din grupul etnic Yanesha, a fost arsă de vie în inima junglei amazoniene peruane de către membrii acestei comunităţi  pentru că a practicat magia neagră! Situația de fapt ar fi avut loc în cadrul comunității din Shiringamazú Alto, în satul Oxapamapa în regiunea Pasco.

 

Witch-burning

Crima reaminteşte despre atrocități de mult apuse dar care acum revin dur în conştiinţa colectivă, produse de către Inchiziție în Europa în timpul Evului Mediu, când vrăjitoarele de pe bătrânul nostru continent erau vânate.

Conform unor surse diferite, crima ar fi avut loc la 20 septembrie 2016, într-un loc la izolat şi aproape inaccesibil pentru autorități. Hugo Mauricio, anchetatorul care s-a ocupat de caz, a avut nevoie de câteva zile pentru a ajunge la locul asasinatului. Într-un raport a menționat faptul că pe solul sitului a descoperit “oase carbonizate”, după cum susţine şi cotidianul Diario Correo din Peru.
“Da, indigenii au fost incinerat-o. Era a o femeie care, aparent, era implicată în activități de vrăjitorie “, a declarat mai târziu pentru AFP Carlos Perez, șeful secției de poliție din districtul Puerto Bermudez, provincia regiunii Oxapampa, Pasco.

Uciderea a fost înregistrată de către martori cu un telefon mobil și imaginile studiate de către procuratură. În film, este văzută o femeie cu mâinile legate la spate pe rug, apoi un om aruncă benzină ca să se aprindă focul, bătrâna urlă în timp ce flăcările cresc rapid în intensitate. Sunt imagini absolut terifiante, demne de un adevărat film de groază!

Potrivit autorităților peruane, locuitorii au decis condamnarea femeii la moarte deoarece ea ar fi provocat crampe abdominale permanente mai multor vecini de-ai săi. Conform statutului fiecărei comunităţi “, se afirmă că orice persoană care se angajează în această activitate (vrăjitorie), pedeapsa sa este să fie arsă de vie, în scopul de a pune capăt nelegiuirii sale”, a spus oficialul.

Dar potrivit știrilor din presa peruană, astfel de fapte dramatice au avut loc de mai multe ori în ţara sud americană. Bătrâna a fost condamnat la moarte în fața a patruzeci de oameni, care împreună au decis să o omoare.

În 2014, o femeie indigenă în vârstă de 30 de ani din comunitatea Achu, a aflat cu stupoare că a fost diagnosticată cu SIDA într-un stadiu avansat, hepatită C şi tuberculoză. Iniţial, s-a crezut că ar fi fost victimă a vrăjitoriei! Femeia nu cântărea mai mult de 33 kg când s-a dus în capitala ţării, Lima, pentru un control la spital.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta