Articole, Horoscop, Insolit

Horoscopul lunii Noiembrie 2022

0 6

Berbec

Traversați o perioadă senină, dar se întrevede o mare pasiune constructivă în aer! Clima astrală te va înzestrat cu un farmec irezistibil și te va face și foarte sentimentală. Te vei scalda in fericire. Îți depui toată energia pentru a te mulțumi cu o problemă de carieră și statut social care te deranjează de mult timp. Afluxul planetar vă va permite să lucrați într-o atmosferă prietenoasă și plăcută. Cu toate acestea, va trebui să aveți grijă să nu credeți niciun zvon.

 

Taur

Singură, îți vei dori foarte mult să trăiești împreună și îți vei exprima sentimentele cu mare pasiune! În cuplu, dacă îl împingi pe celălalt la limită, el riscă să reacționeze cu o violență care te va surprinde. Veți ști să vă gestionați fișierele cu brio și profesionalism. Acesta va fi momentul să vă puneți ordine în treburile sau să rezolvați o problemă profesională care vă deranjează. Totul se va mișca în direcția corectă.

 

Gemeni

Situația ta romantică pare promițătoare. Dacă ești singur, spune la revedere singurătății tale. Ca cuplu, veți trece cu siguranță o piatră de hotar, vă veți muta împreună sau vă veți căsători pentru unii. Respectați un program strict. Nu așteptați până în ultimul moment pentru a lua măsuri. Este posibil să nu reușiți să vă asumați anumite constrângeri.

 

Rac

Perioada va fi propice pasiunii sau înfloririi marii iubiri! Pe de altă parte, atmosfera va fi nefavorabilă armoniei conjugale. Comunicarea nu va merge întotdeauna foarte bine. Trebuie să scapi singur de visele tale naive, care nu pot decât să-ți complice viața amoroasă. Nu lăsa emoțiile să te conducă atunci când vine vorba de afaceri. Nu vei fi interesat să simți! Din punct de vedere financiar, vei fi foarte lipsit de luciditate și vei fi tentat să te angajezi în proiecte utopice.

 

Leu

Este electricitate în aer și ar fi bine să eviți să-ți împingi partenerul peste margine. De ce nu o evitam cu totul? Imposibil, în starea actuală a lucrurilor. Va trebui să-l iei asupra ta, chiar acum toată lumea este pe cap. Pentru a realiza un proiect profesional, nu va trebui decât să te bazezi pe tine. Ceilalți, pe lângă faptul că sunt inutili, ar putea chiar să vă facă rău cu incompetența lor.

 

Fecioara

O conversație ar putea pune lucrurile la locul lor în viața ta de cuplu. Privilegiază dialogul care te va evita multe neînțelegeri. Să nu crezi că cealaltă jumătate te înțelege. Dacă cauți dragostea adevărată, nu o vei găsi astăzi. Starea ta de boală și privirea ta mișcătoare te vor face să-ți pierzi tot farmecul! Vei începe luna cu încetinitorul, dar ocupațiile tale te vor obliga să lucrezi într-un ritm mai susținut. Abia vei avea timp să mănânci! Nu te aștepta la ajutor de la colegii tăi, aceștia nu vor avea timp să ți-l dea, probabil din invidie. Din fericire, poți conta pe o bună concentrare și pe o mare eficiență. Domeniul material te va face din nou să zâmbești. Într-adevăr, este probabil un flux de numerar.

 

Balanță

Dacă inima ta este liberă, o întâlnire făcută de curând îți poate revoluționa viața în zilele următoare. Dacă ești într-o relație de ceva vreme, vei dori să adaugi puțin condiment relației tale. Ai nevoie de puțină fantezie. Îți vei revizui modul de organizare a muncii și vei câștiga în eficiență în timp ce cheltuiești mai puțină energie. Nu îți va fi frică să ținești sus. Nu uitați să țineți cont de anumite pericole care sunt întotdeauna posibile. Pe de altă parte, este timpul să te gândești la finanțarea proiectului imobiliar sau de design interior pe care îl ai în vedere.

Horoscop 2022

Horoscop 2022

Scorpion

Vei avea o singură dorință, să evadezi câteva zile alături de partenerul tău, îți vei întări astfel legătura și vei experimenta chiar o renaștere clară a pasiunii. Traversezi o perioadă care pare propice unei întâlniri. Lucrurile vor începe să se miște pe partea de lucru, dar nu sări peste toți pașii! Nu te lăsa dus de nerăbdare. Conflictele sunt posibile. Astrele îți vor trezi ambiția și te vor ajuta să obții succesul la care visezi.

 

Săgetător

Vei avea dreptul la o anumită animație în viața amoroasă, nu te vei plictisi! Cuplurile vor profita de ocazie pentru a discuta, a se iubi și a se certa! Într-adevăr, vei suporta destul de prost remarcile pe care partenerul tău tinde să ți le facă. Ești bârfit la serviciu? Nu vă faceți griji, pot fi foarte constructive, de cele mai multe ori. Viața ta profesională va fi jucată de astre. Acesta va fi momentul potrivit pentru a te impune. Vei avea grijă foarte serios de finanțele tale. Era timpul !

 

Capricorn

Prieteniile sunt mai puțin favorizate. Vrei să fii în armonie perfectă cu cei din jurul tău. Legăturile virtuale cu prietenii recent reuniți vor fi consolidate, mai ales pe Facebook și twitter. Veți ști să vă gestionați munca cu o mână de maestru. Pentru cei care caută un loc de muncă, ar putea găsi în sfârșit câteva piste bune.

 

Vărsător

Este nevoie doar de puțină bunăvoință din partea ta pentru ca lucrurile să meargă. Pune-ți efortul, nu te va costa mult și va permite schimbări foarte pozitive. Vrei să faci exact ce vrei. Ideile tale vor fi clare și vei avea încredere în abilitățile tale. Amintiți-vă, totuși, că nu sunteți singurul afectat. Mai multă precauție nu strică!

 

Pești

Dragostea nu este o problemă mică pentru tine. Va fi chiar principala ta preocupare în acest moment. Cu siguranță, va ocupa prea mult spațiu și s-ar putea să suferi din cauza asta. Uneori trebuie să taci pentru a-ți atinge obiectivele. Dar nu ești genul care să facă concesii! Vei avea toate cărțile în mână, depinde de tine să joci!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 tamaduitoarea Aurica
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare