miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Isaac Newton a prevăzut moartea noastră pentru 2060

Trebuie citit

Isaac Newton, unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă din toate timpurile, este la originea unui număr impresionant de legi în matematică şi în fizică. Dar el se interesa, de asemenea, de lucruri mai puţin riguroase. Astfel, el a prevăzut sfârşitul lumii pentru anul 2060.

Născut în sec. XVIII, Newton este un matematician şi fizician englez. El a enunţat teoria legii gravitaţiei universale şi a avut activităţi susţinute în multe domenii: fizică, matematică, optică, analiză numerică.

 

Copie după o pictură de Sir Godfrey Kneller realizată de Barrington Bramley. Această lucrare se găseşte la Institute for Mathematical Sciences, University of Cambridge. Sursă Wikipedia.
Copie după o pictură de Sir Godfrey Kneller realizată de Barrington Bramley. Această lucrare se găseşte la Institute for Mathematical Sciences, University of Cambridge. Sursă Wikipedia.

 

 

Ceea ce se ştie mai puţin, este că el s-a ocupat şi de discipline mai puţin riguroase ca alchimia sau interpretarea scrierilor biblice. O universitate din Israel a expus, pentru prima oară după 1996, o scrisoare a lui Isaac Newton. În aceasta, omul de ştiinţă prevedea că sfârşitul lumii va sosi în 2060.

Această predicţie este bazată pe cartea lui Daniel, una din cărţile Bibliei. Calculele sale l-au făcut să gândească faptul că sfârşitul lumii va interveni la 1260 de ani după fondarea Sfântului Imperiu Roman în anul 800 după Iisus Christos.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta