duminică, 23 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Previziunile misterioase ale lui Nikolaas von Rensburg

Trebuie citit

Nikolaas von Rensburg s-a născut la 30 august1864 la o fermă în apropiere de Wolmaranstad în Africa de Sud şi a murit în 1926. La vârsta de 7 ani a mers numai 20 de zile la şcoală deoarece tatăl său avea nevoie de ajutor la ferma sa. Acolo a învăţat să scrie şi să citească Biblia datorită aportului mamei lui. Este cartea pe care a citit-o de-a lungul vieţii sale, de 55 ani. La vârsta de 7 ani însă, a descoperit şi faptul că are darul de a face preziceri.

Acestea  îi va ajuta în 1899 pe generalii buri de a folosi o strategie excelentă faţă de britanici. S-a spus despre el că ar fi una dintre persoanele cele mai importante din această epocă istorică (1900). Deşi a participat la toate acţiunile, nu a folosit niciodată o armă de foc contra duşmanilor britanici, rolul său fiind mai mult acolo de consilier pentru armată, de reparator al sufletului. A fost foarte apreciat, deşi a văzut înfrângerea burilor, ceea ce-i va aduce resentimente din partea anumitor politicieni.

În cursul revoltei din 1900, harurile lui von Rensburg au atins paroxismul. A văzut lagărele de concentrare britanice în Africa de Sud unde au murit peste 26.000 de civili buri, de foame, de sete, de epuizare şi de boli.

El a făcut previziuni nu numai pentru Africa de Sud, ci şi pentru Europa. A văzut Primul Război Mondial cu Germania pierzând. Şi folosirea submarinelor… Urcarea şi căderea comunismului, independenţa Irlandei, a Indiei, a Africii de Sud, un nou război mondial şi din nou înfrângerea Germaniei, bombardarea oraşelor germane şi masacrarea populaţiei din care a făcut Anglia drept prim vinovat (vezi Drezda), tribunalul de la Nurenberg şi executarea principalilor conducători germani, împărţirea Germaniei, constituirea ONU, a Uniunii Europene, a Noii Ordini Mondiale, biserica catolică trădată, Cernobâl, reunificarea Germaniei şi căderea Zidului Berlinului, moartea prinţesei Diana, războaiele din Golf, alegerea Angelei Merkel (primul cancelar feminin), sfârşitul apartheidului, guvernul condus de Nelson Mandela etc.

 

Foto de Morné van Rooyen, Onbekend, sursă Wikipedia.

 

Profeţiile lui care încă nu s-au realizat

 

 1. Fluxul crescând de străini în Europa care va provoca conflicte între autohtoni şi imigranţi.
 2. Un război teribil în Africa care va forma un imperiu.
 3. Un formidabil crash economic mondial.
 4. Război civil în toate ţările europene, cu o mizerie incredibilă.
 5. Distrugerea Japoniei printr-un cutremur de pământ.
 6. Asasinarea unui conducător comunist în afara unei construcţii mari.
 7. Al Treilea Război Mondial care se va petrece foarte rapid şi după cum urmează: începe primăvara, în Rusia. Războiul este rapid şi extrem. Ruşii ating frontiera spaniolă zdrobind, în trecerea lor, trupele franceze. Englezii trădează pactul cu SUA colaborând cu ruşii. SUA recunoaşte trădarea şi îi atacă pe britanici în Orientul Apropiat. Rusia va fi atacată de Turcia şi de Irak. Vor avea loc lupte teribile în Israel şi Siria. Utilizarea armelor de distrugeri masive cu bombe. După ce s-a atins frontiera spaniolă, lumea întreagă se va gândi că ruşii nu vor mai putea fi opriţi.

Acum va apărea o putere germană necunoscută în zilele noastre (Uril – Gesellschaft sau Schwarze Sonne?), utilizând arme secrete formidabile punând capăt supremaţiei ruse. Aceste arme sunt o dezvoltare directă de arme secrete germane de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial şi folosită de o « altă Germanie », secrete pe care le-au pus la punct. SUA se alătură acestor germani şi bombardează Anglia. Niciun adăpost nu va putea rezista bombelor lor!

 1. După ce au câştigat războiul în Europa, germanii trec în Africa unde restabilesc ordinea şi permit constituirea unui stat bur.
 2. În acelaşi moment un bărbat puternic şi onest preia conducerea Germaniei (împăratul Barbă roşie sau cum scria von Helsing, noul Mesia?)
 3. După acest război, unele ţări din Europa şi mai ales cele din Est sunt qvasi anihilate. Rusia, Franţa, Israel, SUA însă mai ales Anglia aproape că nu mai joacă niciun rol… Anglia şi evreii, dintre care cei care au făcut maşinaţiuni în primele două războaie mondiale, vor fi prinşi şi judecaţi. Englezii sunt vânaţi de aceşti germani dar şi de alte naţiuni (Irlanda de exemplu) pretutindeni şi nu vor mai fi nicăieri în securitate.
 4. Ţara burilor devine foarte puternică economic şi i se alătură multe state africane. Devine totodată o ţară religioasă şi lipsită de fanatism. Limba engleză dispare complet. Mulţi europeni emigrează în Africa de Sud. Germania devine putere mondială şi este respectată de toţi. Ecologia devine o prioritate.

(N.red. – Nikolaas von Rensburg a declarat că despre puterea secretă germană nu trebuie să spună mai mult. De ce? Va practica Germania din viitor călătoria în timp? În mod curios, viziunile lui coincid cu cele ale lui Waldviertel, Alois Irlemaier şi a faimoasei Hildegarde von Binge.)

 1. În cartea lui Snyman, alt vizionar, roul Chinei este de asemenea prezent. Un capitol special îl cuprind cele 7 calamităţi care ating Anglia. Un formidabil tsunami loveşte Asia şi distrugerea totală a New-Yorkului ca urmare a unei catastrofe naturale. În fine, soseşte o cometă enormă aducând pacea pe Terra cu ea.

Este interesant faptul că Rensburg nu a vorbit niciodată despre Holocaust. Detaliu interesant, din 1914 el a prezis la sfârşitul Primului Război Mondial o epidemie teribilă care va ucide mai mult chiar decât acest război (vezi gripa spaniolă).

Către sfârşitul vieţii sale, el a avut din ce în ce mai multe viziuni despre ce se va petrece după anul 2000.Iată câteva: ascensiunea Islamului şi a Indiei în Africa (dar nu numai aici), degringolada totală a moravurilor (prostituţie, pedofilie etc.), revenirea comunismului, nebunia SUA faţă de Orient care va culmina cu bombe atomice, probabil în Iran (el scrie Turcia dar extinse în vechiul teritoriu al Imperiului Otoman din sec.13, deci Irak şi Iran), un atentat probabil atomic, lichidarea coroanei şi a reginei în Anglia.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulţumiri foarte noi din orașul englezesc Lutton pentru vrăjitoarea Cristina

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji sau farmece, nu știu exact, mai ales că...

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din Spania și România

Am trecut prin momente dificile când soţul meu m-a părăsit pentru o femeie frumoasă dar vicioasă la maxim și...

Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina,

Mai multe articole ca acesta