Horoscop

Horoscopul lunii Septembrie

0 16

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Relaţiile dvs. cu partenerul vor căpăta o importanţă capitală. Aveţi nevoie, mai mult decât niciodată, de a fi înţeles. Cel mai mic dezacord capătă în ochii dvs. implicaţii profunde.

Vă preocupă lipsa de bani şi creditele care vă sufocă, ceea ce vă stresează imens. Ca şi noile măsuri luate de şef la locul de muncă. Vă deranjează enorm, însă acceptaţi situaţia ca atare.

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

În acest moment, viaţa dvs. conjugală nu riscă de a intra în rutină şi plictiseală. Partenerul are multe idei şi încearcă să le puneţi în practică. Sunteţi un neîntrecut seducător amoros.

La serviciu, unele dispute vă distrug echilibrul fragil. Există multe nemulţumiri în jurul dvs., unele perfect justificate. Nu sunteţi însă dispus de a face concesii nimănui, nici de dragul continuităţii. Riscaţi un conflict major.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

O persoană de sex opus riscă de a vă perturba stabilitatea vieţii afective. Staţi pe un butoi cu pulbere şi aveţi dintr-o dată prea multe dorinţe. Sănătatea dvs. este pe o curbă ascendentă. La serviciu, preocupări multiple şi atenţie sporită. Şefii au uitat să mai fie indulgenţi, din cauza crizei mondiale.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Sunteţi animat de dorinţe contradictorii. Înainte de toate căutaţi stabilitatea din cuplu sau pe cea conjugală. Vă cuprinde brusc o mare pasiune, care vă pune pe jar. Astrele vă influenţează enorm în această perioadă în sectorul profesional. Apar noi şi nesperate oportunităţi de a vă schimba locul de muncă şi ar fi bine să nu le rataţi, căci nu se ştie niciodată de unde sare iepurele.

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

În cuplu dvs. domneşte armonia, complicitatea şi sentimentele profunde. Trăiţi momente pline de dragoste şi pasiune şi ar fi indicat să profitaţi de ele. Partenerul joacă pe cartea geloziei şi vă distrează puţin.

Încercaţi să vă gestionaţi mai eficient banii dacă vreţi să nu aveţi probleme. La serviciu, veţi avea unele mici satisfacţii, însă şi sarcini noi. Totul stă sub sabia lui Damocles. Nimic nu mai pare sigur.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Daţi mai multă atenţie vieţii conjugale. Dacă nu aveţi timp, alocaţi-vă, altfel lucrurile vor scăpa repede de sub control. Partenerul manifestă multă nervozitate şi nemulţumire.

Ca şi şeful dvs., care se scaldă de la o vreme în ape tulburi. Afacerile scârţâie şi grijile sunt tot mai apăsătoare. Veţi depăşi o mică dificultate, cu ajutorul colectivului.

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Puneţi la punct cât mai grabnic, problemele conjugale. Partenerul este destul de supărat şi pretinde atenţie sporită. Nu credeţi că are acest drept? Faceţi dovadă de o mare ardoare la serviciu. Munca devine din ce în ce mai epuizantă şi spectrul pericolului tot mai mare. Toţi stau în tensiune. Fiţi mai precaut.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Ambianţă călduroasă pentru cuplu. Vă simţiţi foarte aproape de partener şi încercaţi o împăcare. Dar sunteţi refuzat sau cel puţin ignorat, pentru moment. Nu vă pierdeţi însă optimismul.

Pe plan profesional, vi se cer mai multe eforturi şi sarcini noi. Dar sunteţi pe cale de a le accepta? Nu vă lipşeşte curajul şi nici forţa de muncă, deşi colectivul este obosit. Partenerul vă ceartă…

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Traversaţi o perioadă plină de succese pe plan conjugal. Daţi dovadă de mult ataşament faţă de persoana iubită. Viaţa dvs. este foarte calmă. Faceţi dovadă de multă răbdare faţă de partener.

Vă consolidaţi situaţia la serviciu şi propuneţi noi orientări ale activităţii. Dar şefii se tem şi nu împărtăşesc optimismul dvs. Vă cred cu capul în nori sau prea vizionar pentru aceste timpuri.

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Pe plan conjugal, aveţi nevoie de argumente şi motivaţii pentru iubire, de dovezi concrete, permanent. Partenerul vă ţine tonul şi se conformează. Veţi fi foarte solicitat în acest sens.

Atenţie la modul în care vă cheltuiţi banii. Nu faceţi risipă! Evoluţia dvs. profesională va căpăta o turmură importantă acum, dar nu în sensul în care v-aţi gândit. Deciziile sunt luate la cel mai înalt nivel.

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Un excelent climat de complicitate se va instala între dvs. şi partener, de care aveţi amândoi de câştigat. Inventaţi mult pentru a vă satisface partenerul. Rutina? Nu există.

Nu admiteţi mediocritatea pe plan profesional. Iată de ce vă străduiţi să amelioraţi climatul de la serviciu şi să găsiţi colaboratori de valoare şi eficienţi. Dar admiteţi că aveţi nevoie şi de unele stimulente.

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Vă simţiţi un cuceritor iremediabil şi pulverizaţi toate obstacolele care vi se arată în cale. Partenerul este încântat de atenţia pe care i-o acordaţi. Evitaţi investiţiile sau împrumuturile. Fiţi mai ales precaut. Cu sănătatea staţi bine. La serviciu, conflicte fără gravitate. Stopaţi cu tact unele polemici care vă privesc şi nu daţi satisfacţie unor duşmani declaraţi.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Mercedeza
clarvazatoarea alisa banner nou
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 Sandra
Banner 300x150 Vrajitoarea Leila
Banner 300x150 Tamaduitoarea Izabela Bucuresti
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 Vrajitoarea Milana
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare