duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Iulie 2023

Trebuie citit

Berbec

În ultimele zile, ai avut capul în nori puțin prea des… Asumă-ți responsabilitățile! Nu poți lăsa toate treburile în seama partenerului tău! În acest ritm, în curând va trebui să îți faci bagajele! Singur, nu faci nimic ca să cunoști oameni, așa că nu fi surprins să fii singur. Vei avea mare succes astăzi. Vor aprecia foarte mult obiectivitatea dumneavoastră profesională și sinceritatea dumneavoastră! Vei fi pilonul acestei perioade pentru mai multe proiecte care nu îți vor mulțumi neapărat toți colegii.

 

Taur

Un sentiment de lipsă te-ar putea face irascibil. Dezvăluie-ți sentimentele, nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă. Te vei simți eliberat. Totuși, te simți dezorientat din cauza unor schimbări. Nu vă faceți griji, vă veți găsi în curând calea de rezolvare datorită capacității de adaptare.

 

Gemeni

Nu vei suporta nicio piedică în calea libertății tale, iar partenerul tău nu este dispus să facă concesii. Cu toate acestea, chiar dacă situația pare blocată, niciunul dintre voi nu este pregătit să renunțe. Singur, fă-ți timp pentru a-ți revizui așteptările. Vei avea nevoie de perseverență astăzi, pentru a ajunge la finalul programului tău. Probabil te vei simți puțin singur, nu vei primi ajutorul pe care l-ai sperat. Din punct de vedere financiar, nu veți avea surprize neplăcute.

 

Rac

Climatul astral va avea un impact foarte pozitiv asupra iubirilor tale. Vei fi mult mai puțin pretențios, ceea ce îți va face viața de cuplu mai ușoară. Ai putea concretiza un proiect de conviețuire sau o dorință de copii. Singură, vedetele îți vor multiplica dorința de dialog și complicitate. Pe partea de lucru, în culise se pregătește o realizare. Acordați atenție proiectelor legate de îndepărtat, străin. Veți putea să vă evidențiați abilitățile și calitățile specifice. Veți veni cu idei noi. Din punct de vedere financiar, va trebui să rămâneți vigilenți.

 

Leu

Iubește să-ți pierzi mințile, acesta este zicala ta de moment. Te vei lăsa purtat de un vârtej de pasiune. Hotărât, fericirea te așteaptă! Nu-ți mai ascunde fața, la acest nivel, se numește deșert. Este timpul să găsiți noi surse de venit. Abordați imediat problemele financiare.

 

Fecioara

Partenerul tău și familia ta țin la tine. Lasă-te răsfățat. Ai meritat puțină atenție după vremurile grele prin care ai trecut. Singur, te poți baza pe prietenii tăi și pe ideile lor bune pentru a te înveseli! Încă o dată, răsfățați-vă oferindu-vă ceea ce vă doriți cu adevărat. Dar fii rezonabil. Nu vă puneți în pericol finanțele. Veți lucra fără presiune și te vei simți ciudat. Trebuie spus că acest lucru nu se întâmplă totuși des.

 

Balanță

Vei avea o singură dorință: să-ți exprimi fericirea interioară celor din jurul tău. Nu exagera, vei face sceptici în cel mai bun caz, geloși în cel mai rău caz. Merită bine? Vei aborda cu curaj sarcinile curente, emailându-ți activitățile cu un strop de umor. Vei avea întotdeauna cuvântul potrivit care va aduce zâmbete strălucitoare pe buzele colegilor tăi.

Horoscop 2023
Horoscop 2023

Scorpion

Nu poți scăpa de un sentiment de izolare și singurătate și te apasă. Încercați să puneți gânduri întunecate în dulap și forțați-vă să vedeți partea bună a lucrurilor. Dacă asta nu este suficient, un mic flirt pe internet te-ar putea ajuta să-ți recapete încrederea. Există o provocare în aer! Nu ezita să intri în luptă cu convingerile tale personale. Învață să-ți aperi ideile, uneori trebuie să știi să te afirmi în ochii celorlalți pentru a câștiga respect. Fă-ți conturile înainte de a te lansa într-un proiect destul de costisitor.

 

Săgetător

Senzualitatea va fi în centrul atenției în viața ta de cuplu. Singur, climatul astral te va face foarte senzual și poate provoca o întâlnire euforică. Pe de altă parte, vei fi mult prea sensibil cu familia ta. Nu lua toate comentariile la valoarea nominală. Din punct de vedere financiar, ii vei oferi bancherului tau greu! Cu toate acestea, influențele planetare vă vor permite să culegeți rapid roadele inițiativelor voastre. In plus, vei beneficia de un prestigiu sporit in cadrul companiei tale. Nu lăsa nesăbuința ta să strice totul.

 

Capricorn

Puterea ta de seducție va fi la apogeu. Și partenerul tău va beneficia! Viața ta sentimentală va evolua și se va îmbogăți, mai ales prin contribuția partenerului tău sau a celor din jur. Totul va depinde de starea ta de spirit. Vei da dovadă de un spirit competitiv foarte ascuțit și vei îndeplini cu succes o misiune delicată. Activitatea ta profesională se anunță intensă. Noi proiecte vor urma rapid, dar prevederea ta nu te va dezamăgi.

 

Vărsător

Se pare că în prezent în viața ta sentimentală, cea mai mică supărare capătă proporții disproporționate, ceea ce, evident, nu va ajuta la nimic. Fă-ți timp să te calmezi puțin și mai ales să asculți pe cei dragi înainte de a te urca pe calul tău înalt. Veți putea pune la punct proiecte ambițioase. Dar, ca întotdeauna cu tine, totul va fi o chestiune de dozaj. Trebuie să fii sigur că te înconjori bine, dar mai ales să nu ai încredere în primul venit. Mai mult, trebuie sa ramai vigilent, soldul tau financiar nu este foarte stabil.

 

Pești

Gelozia pentru o chestiune fără importanță reală ți-ar putea mânca inima. Învață să pui lucrurile în perspectivă sau vei fi abia la începutul suferinței tale în această relație. Acesta va fi momentul să vă puneți pe drumul cel bun proiectele finale, după care le veți acorda cea mai nerăbdătoare grijă. Nu va fi nevoie de mai puțin pentru a reuși.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta