duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Noiembrie 2020

Trebuie citit

Berbec 

Climatul sentimental este mai agreabil în această perioadă în cuplu. Deşi sunteţi instabil şi complicat, acum vă dovediţi plin de tandreţe faţă de partener şi aduceţi o linişte sufletească de care avea nevoie.

Grijile financiare ar putea să înceteze brusc graţie unei propuneri de afaceri. Faceţi mai mult sport, mişcare.

Acţiunile dvs. la serviciu sunt profitabile şi apreciate de toţi. Dar riscaţi să vi se ofere responsabilităţi noi.

Taur

Fiţi puţin mai atent cu partenerul dvs. Simţiţi o atracţie irezistibilă pentru aventură şi s-ar putea să vă cam coste. Nu riscaţi totul pentru o himeră!

Situaţia dvs. materială se ameliorează considerabil în această perioadă, în special. Şeful vă susţine unele proiecte sau chiar vă propune altele. recoltaţi rapid rezultate pozitive şi asta vă bucură.

Gemeni 

Cuplul dvs. se animă dintr-o dată. Partenerul emite multe pretenţii, pe care sunteţi gata de a le îndeplini. Atenţie să nu lăsaţi unele lucruri în aşteptare.

La serviciu, nerv şi stres, multe deziluzii. Mai ales din partea unui coleg invidios pe reuşitele dvs. profesionale. Nu generaţi un conflict cu acesta.

Rac

În această perioadă aveţi oportunitatea de a vă multiplica schimburile amoroase. Visaţi la marea dragoste dar vă neglijaţi partenerul.

Aveţi o bună condiţie fizică în general, însă vă deranjează câteva dureri musculare. Tonusul dvs. bun vă ajută să vă îndepliniţi sarcinile de muncă şi să plănuiţi, în secret, o schimbare esenţială.

Leu 

Nu se petrece nimic important în cuplu. Sunteţi sub imperiul rutinei. Provocaţi unele neînţelegeri iar partenerul intră în panică. Ar trebui să-l faceţi să aibă mai multă încredere în dvs.

Aveţi multe suspiciuni privind viitorul slujbei dvs. şi de aceea căutaţi alternative. Vă mişcaţi mult şi înteţiţi contactele cu oameni importanţi.

Fecioară 

În cuplu, mizaţi excesiv pe latura sentimentală şi pe încredere, fidelitate. Dar aveţi tendinţa spre aventură şi sunteţi dependent de adrenalină.

Nu riscaţi nimic în acest moment. Şi nici la serviciu, unde apele sunt tot tulburi. Criza vă ţine sub presiune şi nu vă permiteţi niciun pas greşit. Noroc că sunteţi apreciat de colectiv şi de şefi.

Balanţă 

Cuplul dvs. este dominat de o atmosferă apăsătoare. Oricând partenerul este gata de a izbucni. Faceţi faţă cu greu presiunii şi vă refugiaţi în muncă.

Consideraţi că nu mai sunteţi înţeles. Dar aveţi tonus bun şi o mare rezistenţă la eforturi. Încercaţi o apropiere nu numai de partener, ci şi de colectiv.

Scorpion 

Senzual, plin de şarm, amoros, vă dovediţi foarte atent cu partenerul şi-i faceţi toate poftele. După multe discuţii în contradictoriu, atmosfera din cuplu s-a calmat.

Iar la locul de muncă lucrurile au evoluat pozitiv. Se pare că aţi depăşit criza cu succes şi aveţi şansa de a declanşa un proiect fabulos, scump pentru dvs.

Săgetător 

Există multă animozitate în cuplu şi faceţi mari eforturi pentru a vă mai tempera partenerul, mereu nemulţumit de atitudinea dvs.

Este critic şi nu vă convine. Dar acuzele sale s-au înmulţumit, ca şi cele ale şefului dvs. Fiţi atent la ceea ce faceţi şi nu vă hazardaţi. Trăiţi pe nisipuri mişcătoare.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Capricorn 

Preferaţi intimitatea căminului conjugal, acolo unde vă simţiţi cel mai bine. Partenerul vă înţelege şi vă susţine în tot ce faceţi.

Dar există mulţi duşmani şi profitori în jurul dvs. Ar trebui să le acordaţi puţină atenţie. Protejaţi-vă interesele! Nu începeţi o acţiune până ce nu v-aţi luat toate măsurile care se impun. Gândiţi pozitiv.

Vărsător 

Dacă aveţi probleme cu adevărat în cuplu, a venit momentul să le rezolvaţi. Profitaţi de sensibilitatea partenerului şi încercaţi o apropiere, înţelegere şi toleranţă.

Este inutil să începeţi un război de uzură în cuplu, care nu ar folosi nimănui. Şi nici la serviciu, unde există multă presiune.

Peşti 

Aveţi multe fantasme şi dorinţa de a experimenta o aventură cu o persoană care vă faceţi ochi dulci. Atenţie însă la complicaţii pentru care nu sunteţi pregătit.

În domeniul profesional, tenacitatea şi curajul dvs. vă vor permite să treceţi peste obstacole. Aveţi succes profesional.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta