luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Iulie

Trebuie citit

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Traversaţi o perioadă foarte agreabilă din punct de vedere amoros. Dar nu vă arătaţi prea idealist. Veneraţi partenerul şi nu ar fi cazul. Fiţi mai ponderat puţin.

Faceţi un scurt bilanţ şi stabiliţi-vă noi priorităţi. Vă luptaţi enorm pentru carieră şi doriţi să aveţi succes cu fiecare proiect realizat de dvs. Aveţi însă tendinţa de a exagera şi munciţi prea mult, epuizant.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

În cuplu, aveţi nevoie de calm. Fugiţi de mondenităţi şi doriţi să vă cunoaşteţi cât mai bine partenerul. Calmaţi-vă puţin impulsurile şi încercaţi să fiţi cu picioarele pe pământ.

La serviciu, unele proiecte stagnează. Şefii nu vă mai apreciază elanul, din diverse motive, ceea ce stârneşte revolta dvs. firească. Dar nu vă ambalaţi mult, riscaţi o furtună.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Flirturile sunt frecvente şi vă plac. Nu exageraţi însă, de dragul aventurii? Şarmul dvs. face ravagii. Succesul v-ar putea duce la o anume confuzie şi să nu mai distingeţi valorile şi priorităţile.

Încercaţi să vă destindeţi mai mult. Prea multă muncă vă oboseşte creativitatea recunoscută. Exploataţi cu brio oportunităţile de afaceri. Neglijaţi însă familia.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Personalitatea dvs. magnetică eclipsează multe persoane de sex opus. Vă place enorm aventura şi pentru ea, sunteţi dispus oricând de a risca.

Ieşiţi dintr-o problemă de sănătate care a produs multă panică în sufletul dvs. Superba dvs. energie vă va da o formidabilă ardoare la muncă. Miraţi pe toată lumea.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Astrele vă influenţează discret în viaţa armonioasă de cuplu. În plus, luaţi decizii utile şi înţelepte, care se vor dovedi benefice pentru cuplu. Daţi frâu liber fanteziei. În plan financiar, veţi fi precaut.

Aveţi nevoie de mai multă odihnă. Riscaţi să intraţi într-un conflict deschis cu o persoană din anturaj. La serviciu, sunteţi o adevărată autoritate şi toţi vă cer sfatul.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Vă îndrăgostiţi repede şi subit, dar evitaţi o implicare serioasă. Nu vă plac complicaţiile. Exigenţele dvs. amoroase deranjează de multe ori. Sunteţi prea nerăbdător.

Reuşita profesională îi trage pe toţi după dvs., daţi un nou suflu carierei dvs. În familie, relaţiile tensionate dau impresia că vreţi să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Şarmante aventuri sentimentale, pasiune şi multă fericire. De toate aveţi parte acum şi ar fi indicat de a profita la maxim de aceste zile glorioase pentru dvs.

Nu vă îndepărtaţi prea mult de proiectele prioritare, deşi plănuiţi noi dezvoltări. Sunteţi eficace şi şeful vă apreciază valoarea. Partenerul, în schimb, pretinde mai multă atenţie.

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Sunteţi extrem de euforic în dragoste şi nu uitaţi să faceţi frecvent complimente partenerului. O persoană de sex opus vă atrage în mod deosebit şi vă pune pe jar. Atenţie însă, nu vă ambalaţi prea tare.

Aveţi probleme de sănătate majore şi ar fi bine să faceţi investigaţii amănunţite. La serviciu, apar noi oportunităţi. Faceţi dovada unei răbdări fără limite cu anturajul.

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Viaţa dvs. amoroasă va fi destul de bine protejată în ansamblu. Unele probleme se vor putea rezolva exclusiv pe calea dialogului. Nu ezitaţi, partenerul aşteaptă.

La serviciu, vor exista schimbări majore imprevizibile. Fiţi precaut şi nu discutaţi cu oricine şi inutil. Un duşman plănuieşte împotriva dvs., iar aliaţi găseşte destul de repede.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Climatul sentimental este net agreabil, deşi vă alimentaţi discret cu unele îndoieli. Faceţi-vă serios un examen de conştiinţă, veţi găsi probabil unul sau două lucruri pe care vi le puteţi reproşa.

Aveţi o stare generală de sănătate foarte bună. Supravegheaţi-vă alimentaţia. Şeful plănuieşte noi favoruri pentru dvs. şi ar fi bine să profitaţi. Nu exageraţi totuşi cu efortul şi acordaţi timp partenerului.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Aveţi o uşoară contradicţie cu partenerul dar totul se va rezolva în mod firesc, prin dialog şi argumente. Nimic nu este bătut în cuie. La orizont, se prefigurează o posibilă idilă, care însă vă stârneşte enorm imaginaţia.

Aveţi o bună formă fizică şi un tonus ridicat. Profitaţi de această superbă energie pentru a pune la punct noi proiecte şi speraţi că ele vor fi aprobate de şef.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Aveţi nevoie de stabilitate sentimentală şi iubirea nu vă poate aduce nicio problemă majoră. În cuplu, domneşte echilibrul şi fericirea. Dar aveţi nevoie de angajamente noi, serioase.

Vă confruntaţi cu insomnii pentru că unele proiecte, la care ţineţi enorm, stagnează. Trebuie să faceţi faţă unei schimbări la locul de muncă şi multe detalii nu vă vor conveni deloc.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta