duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Bloody Mary

Trebuie citit

Bloody Mary este o legendă urbană americană, povestea unei fantome care apare atunci când îi pronunți numele numele de mai multe ori (variază de la o versiune a legendei la alta) în fața unei oglinzi iluminate de o lumânare.
Bloody Mary, altfel spus Mary cea sângeroasă sau Feciaora sângeroasă, ar fi în funcție de versiuni, o mamă care şi-a pierdut copilul și s-a sinucis, o femeie care a murit la naștere …
Conform altei legende, Mary era fiica doctorului Mumford. Atinsă de difteriei, o boală incurabilă în timpul său și extrem de contagioasă, tatăl ei s-a decis să o îngroape de vie și i-a agăţat o frânghie la o mână conectată la un clopoţel în caz că s-ar trezi.
Mama ei, îngrijorată, a rămas lângă trupul neînsufleţit al fiicei sale şi tatăl a înţeles imediat că va muri de frig dacă va rămâne afară. Imposibil de a o determina să părăsească mormântul, i-a injectat morfină.
A doua zi, doctorul s-a dus la mormântul fiicei sale și a văzut că clopoţelul era pe jos. Apoi s-a grăbit să dezgroape sicriul lui Mary.
Când l-a deschis, şi-a văzut fiica iubită moartă cu mâinile roșii de sânge, cu unghiile rupte după ce şi-a zgâriat pereţii propriului sicriu. Mary a murit de mâna tatălui său!

Un ritual
În tradiția americană, Bloody Mary poate fi invocată printr-un ritual.
Pentru a face acest lucru, trebuie să aveţi:bloody_mary

  • O oglindă
  • Două lumânări
  • O cameră întunecată
    Trebuie apoi să puneţi o lumânare pe fiecare parte a oglinzii, după care fixaţi reflectarea feţei în oglindă. Aici avem două alternative: fie pronunțăm de trei ori numele lui Bloody Mary, în timp ce se fixează oglinda; sau pronunță de treisprezece ori, întorcându-vă spre dvs., numele lui Bloody Mary, din ce în ce mai puternic.
    Conform unei alte legende urbane, se poate spune, de asemenea, Bloody “Bloody Mary” de trei ori și se adaugă “am omorât copilul” . În această variantă, ea ar apărea ca să-l omoare pe Invocator şi-şi va anunța apariția prin sunetul unui clopoţel.
    În Canada, Bloody Mary este asociată cu Fecioara Maria, iar invocatorul o va provoca pronunțând cuvintele “Sfânta Maria, fecioară a sângelui.” În Anglia, ea ar fi invocarea Mariei Tudor, fostă regină a Angliei, poreclită Bloody Mary.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Mercedeza

Doamna  vrăjitoare Mercedeza pentru mine este ca un înger păzitor, credeţi-mă. Înainte să apelez la dânsa orice încercam să fac mi se întorcea totul pe dos în toate privinţele, eram lipsită de orice speranţă

Mai multe articole ca acesta