miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Întâlnire de gradul 3 la o fermă din Australia

Trebuie citit

În 1951, Doamna X., din Halidon, Murray Bridge, Australia, era o tânără femeie căsătorită şi în momentul evenimentelor soţul său era absent de la fermă. Cuplul pierduse primul lor copil…

Femeia se sculase foarte de dimineaţă şi-şi făcea rondul de inspecţie la animale, în compania unui câine. Ea a urcat o mică colină de unde avea o vedere mai bună asupra ansamblului. Spre surpriza sa a văzut atunci un obiect neobişnuit, pe sol, sprijinit pe patru picioare. Acesta i se părea a fi de mărimea unei “case cu două camere de culcat.”

 

Doamna X. a privit acest lucru straniu, apoi s-a decis să meargă mai aproape să vadă despre ce este vorba. Pe drum, a văzut apărând deodată trei fiinţe ieşind din partea superioară a obiectului şi păreau că zboară. Dar nu s-a temut de ele… I se păreau a fi de sex masculin, de mărimea şi aspectul unor oameni normali, cu o piele frumoasă fără riduri şi având ochii albaştri. Fiinţele enigmatice purtau combinezoane dintr-o singură piesă de culoare argintie şi cizme de aceeaşi culoare. Pe capete aveau o pălărie.

Cu asentimentul său, femeia a fost condusă în obiect, printr-un fel de ascensor invizibil care îi dădea impresia de a pluti. În interior se afla o creatură în picioare în faţa a ceea ce noi numim azi o consolă de calculator şi-şi mişca mâinile deasupra unui panou, fără să-l atingă, iar luminile începeau să pâlpâie drept răspuns la mişcările sale.

Mai exista un ecran, ca un ecran de televizor. Conversaţia între ea şi acei “oameni” s-a făcut în engleză, însă nu trebuiau să vorbească întotdeauna pentru a se înţelege.

Astăzi, Doamna X. nu-şi mai aminteşte exact despre subiectul conversaţiei lor. “Oamenii” i-au spus că ştiau că pierduse un copil, dar că lucrurile se vor aranja. Ea a ieşit din maşinărie plutind prin ascensorul invizibil şi când OZN-ul a plecat, pe sol au rămas patru cercuri ale picioarelor de aterizare. Când a încercat să le vorbească oamenilor din anturajul său despre experienţa sa, a fost luată în derâdere.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri din Turcia și Italia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Elena Minodora, pe care am găsit-o cu anunț pe www.vrajtoarero.com care a reuşit să mă...

Mulţumiri foarte recente din Transilvania pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună, dragi prieteni! Chiar nu știu exact dacă el s-ar fi întors la mine, dacă nu apelam la doamna...

Mulţumiri pentru tămăduitoarea Hara primite din Ardeal și Germania

Soţia mea frumoasă, apetisantă, dornică de aventuri și rea a plecat de acasă fără nicio explicaţie, în lumea mare,...

Mai multe articole ca acesta