duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii septembrie 2021

Trebuie citit

Taur

Cu o imaginație debordantă, vei putea introduce o mică fantezie în relațiile tale romantice. Veți fi suficient de creativi pentru a pune împreună proiecte care vă pot îmbunătăți calitatea vieții.

Vi se va face o prpunere de nerefuzat. Porțile succesului se vor deschide larg.

Gemeni

Te vei simți ne iubit … Soțul tău nu te va liniști. Mai degrabă, căutați sprijin de la prietenii dvs., aceștia vor fi de sfaturi bune și mai atenți. Succesul ajunge la tine, profită de el! Lansați în breșele deschise ale succesului, eforturile dvs. merită o recompensă! Fii ambițios și încrezător.

Rac

Viața ta amoroasă va fi în centrul preocupărilor tale și este probabil să te intoxice. Profitați de această pasiune și de aceste momente pentru că, din păcate, riscă să fie foarte efemere. Sunteți pe cale să intrați într-o perioadă de expansiune profesională. Vei ști să profiți de dinamismul tău. Vă veți concentra mai ales pe detaliile anumitor proiecte.

Leu

Starea ta de spirit este mult prea schimbabilă în acest moment. Este posibil ca această zi să nu fie ușoară! Dacă nu poți rezista amețelii infidelității, măcar încearcă să fii discret! Singur, climatul astral va fi foarte favorabil pentru tot ceea ce ține de dragoste. Nu fi defensiv tot timpul! Chiar dacă totul nu este perfect în activitățile tale profesionale, temerile tale sunt nejustificate. Vei fi hotărât să fii mai diplomatic, mai conciliant cu cei din jur.

Fecioară

Mediul prietenos poate promova dezvoltarea și comunicarea. Doriți să aprofundați anumite relații și un nou contract la locul de muncă vă poate oferi oportunitatea. Simpatia pe care o inspiri în mediul tău profesional poate fi cauza unei promoții mai mult sau mai puțin pe termen lung. Nu ar trebui să împrumutați bani prietenilor. Ar fi o pierdere de timp.

Balanță

Dacă vă aflați într-o perioadă de criză sentimentală, veți avea în cele din urmă ocazia să puneți capăt neînțelegerii care v-a stat în cale. În viitor, nu-ți pierde timpul și energia pe povești care nu merită. Pe parcursul muncii, perseverența vă va permite să faceți un pas înainte, problema actuală este tranzitorie. Cu toate acestea, ține ochii deschiși, experiența ta din trecut te-a învățat că problemele nu sunt niciodată departe. Nu vă irosi economiile dintr-un capriciu.

horoscop 2021
horoscop 2021

Scorpionul

Iubirea va fi acolo. Nu ezitați să profitați de aceste momente de fericire comună! Puțini sunt destul de norocoși să poată trăi momente atât de intense! Previziunea și determinarea dvs. vă vor permite să rezolvați o neînțelegere între colaboratorii dvs. Datorită acestei negocieri, ar trebui să vă asumați rolul de mediator în viitor.

Săgetător

Va trebui să acționați cu mai mult tact și diplomație dacă sperați să rezolvați lucrurile cu partenerul dvs. sau cu un membru al familiei. Nu tot adevărul este bine de spus, amintiți-vă. Dacă inima ta este liberă, s-ar putea să sperii pe cineva, fiind puțin prea tocit. Lasă farmecul tău să funcționeze. Veți reuși să evitați grijile pentru viitor … având grijă de detaliile practice astăzi. Va trebui să luați decizii dificile, chiar dureroase, dar aceste sacrificii vor fi necesare dacă doriți să vă stabilizați situația. Ați depus mult efort, acum nu este momentul să renunțați la ceea ce ați învățat din moft.

Capricornul

Atmosfera prietenoasă care va domni va facilita comunicarea. Cu toate acestea, cuvintele îți vor părea deseori de prisos, o privire va fi adesea suficientă pentru ca toată lumea să ghicească dorințele celuilalt și să răspundă la ele. Singur, vei avea o dispoziție bună și vei emite o aură încrezătoare. Și nu pentru a strica nimic, umorul tău își va lua efectul Nu veți avea probleme să vă bucurați de o atmosferă foarte plăcută și prietenoasă la locul de muncă. Înzestrat cu energie nemărginită, veți avea frâu liber și nu ar trebui să întâlniți niciun obstacol pentru a vă atinge obiectivele. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la finanțele dvs. astăzi.

 

Vărsător

Singur sau nu, îți vei face treaba cu inima bătută. Dându-ți seama de sex-appealul tău, vei folosi această putere pentru a-ți atinge scopurile. Atmosfera vieții de familie va fi agitată. Stelele îți promit o viață profesională stabilă, dar îți vor oferi și o zi fără surprize. Concentrația dvs. va crește și vă va ajuta să dezvoltați un proiect important.

 

Pești

Este dificil să asculți vocea rațiunii astăzi … Gustul tău pentru provocare nu te va ajuta! Clima conjugală se va încălzi semnificativ. Nu va fi încă pasiunea arzătoare, dar lucrurile vor evolua favorabil. Singur, se pare că mai mulți oameni se întorc în jurul tău fără ca tu să-ți dai seama Mergeți, nu ezitați să vă revendicați drepturile. Întrebați ce vă aparține, ajungeți la subiect. Te vei descurca cu mintea ta inventivă și inventivă. Pe de altă parte, faceți-vă conturile și nu vă lăsa atrași de promoțiile site-urilor de vânzare online. Fii rezonabil.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta