joi, 18 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Eram amorezată după el dar mă înşela chiar cu mama mea

Trebuie citit

Eram nebună după el dar mă înşela cu maximă neruşinare. Nu vi se pare absurd că era cu altă femeie și îmi jura că mă iubește enorm ? Câtă lașitate la acest om!
Din nefericire, da, tocmai acest rău mi s-a întâmplat. Era cu cârdul de femei după el şi nu ştiam, după cum se întâmplă de cele mai multe ori. Dar o vecină, bună prietenă cu mine mi-a deschis ochii.

Şi atunci am văzut faţa ascunsă a acestui om, soţul meu curvar. Dar înainte ca el să mă părăsească, începuse să bea peste măsură şi să mă jignească din orice. Mă umilea şi m-a şi bătut des.
Şi totuşi, nu puteam să mi-l scot din minte şi pace. Îl iubeam enorm, cu disperare şi simţeam acut că cineva poate că i-a făcut farmece. Dar era asta o consolare pentru mine?

Nu, nu-mi este fidel! Dar câte nu face o femeie îndrăgostită? Am suferit pentru el, îmi lipsea enorm. În disperarea mea, am ajuns până la urmă, ca la o minune, la vrăjitoarea Nataşa, singura persoană care speram că mă mai poate salva.
Şi uite că nu m-am înşelat, dragi prieteni. I-am spus marele meu necaz cu soţul însă, culmea, ea ştia de ce mă aflam acolo, citise în cărţile de tarot. Eram cu adevărat surprinsă!
Pentru el, eram în stare să accept orice compromis, dacă mi s-ar fi cerut. Eram disperată, nervoasă, plângeam. Pe fotografia lui, vrăjitoarea Nataşa a făcut apoi un ritual ciudat, numai de ea ştiut, apoi a făcut chiar un descântec şi ceva care să mă protejeze pe viitor de necazuri de genul pe care le trăisem până atunci.

Doamna vrăjitoare Morgana ştia că mi s-au făcut farmece şi vrăji puternice, nu numai lui! Le-a alungat în urma a două şedinţe de magie şi m-a scăpa de suferinţă. Acum, sunt din nou cu el şi mă declar mulţumită.

O recomand sincer pe această doamnă tuturor celor care au nevoie de o salvare de la farmece, care au probleme în căsnicie şi dragoste. Mulţumesc mult.

Ramona, Milano, Italia

Contact: 0760.149.917

vrăjitoarea Morgana 9k
Copyright Segra Media București

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Morgana – declarată vrăjitoare autentică în Marea Britanie

După mari eșecuri de a-mi întemeia şi eu o familie, am apelat cu succes la vrăjitoarea Morgana. Am fost...

Mulţumiri recente din România și Spania primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

Este greu să găsești o vrăjitoare serioasă și puternică precum vrăjitoarea Anastasia Venus. De fapt, nu credeam că există...

Mulțumiri din Roma și Londra pentru vrăjitoarea Cristina

Mulţumesc vrăjitoarei Cristina care, prin rugăciunile ei la telefon și prin ritualuri magice numai de ea cunoscute mi-a dezlegat...

M-a părăsit şi acum sunt disperat

Stimată doamnă Yagmur, Am şi eu nevoie de ajutorul dvs. În urmă cu un an am cunoscut o femeie de...

Mai multe articole ca acesta