miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantomele din Barnsley

Trebuie citit

O adolescentă în vârstă de 16 ani, Charlotte Wearing se găsea în grădina familie cu un iPad, făcând poze la întâmplare. Deodată, a zărit un porumbel sălbatic şi s-a decis să ia o fotografie. Pe moment nu a observat însă nimic special.
Când a avut timp să se uite la fotografiile pe care le-a făcut a văzut ceva deosebit. O fantomă!
Pe una din fotografii făcute de ea apare un umanoid transparent purtând un joben şi frac negru. Stilul de îmbrăcăminte indică faptul că era vorba de o persoană din înalta societate.

Barnsley
Familia ei a decis să numească această entitate JACK, fără să știe adevăratul nume al acestei fantome. Dar după această descoperire, făcută absolut întâmplător de către Charlotte, familia a admis că în casa lor, situată în cartierul Ward Green din Barnsley, se petreceau lucruri ciudate de ceva vreme.
Mama ei chiar i-a dezvăluit faptul că acolo ar locui nu una, ci două fantome: o femeie transparentă care transportă un copil nou-născut, purtând o rochie albastră și un șal care stă în camera părinților şi pe care au observat-o în urmă cu un an.
A doua fantomă este chiar domnul bine îmbrăcat, cu joben, pe care Charlotte a surprins-o în grădină şi a fotografiat-o.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta