duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantomele din Barnsley

Trebuie citit

O adolescentă în vârstă de 16 ani, Charlotte Wearing se găsea în grădina familie cu un iPad, făcând poze la întâmplare. Deodată, a zărit un porumbel sălbatic şi s-a decis să ia o fotografie. Pe moment nu a observat însă nimic special.
Când a avut timp să se uite la fotografiile pe care le-a făcut a văzut ceva deosebit. O fantomă!
Pe una din fotografii făcute de ea apare un umanoid transparent purtând un joben şi frac negru. Stilul de îmbrăcăminte indică faptul că era vorba de o persoană din înalta societate.

Barnsley
Familia ei a decis să numească această entitate JACK, fără să știe adevăratul nume al acestei fantome. Dar după această descoperire, făcută absolut întâmplător de către Charlotte, familia a admis că în casa lor, situată în cartierul Ward Green din Barnsley, se petreceau lucruri ciudate de ceva vreme.
Mama ei chiar i-a dezvăluit faptul că acolo ar locui nu una, ci două fantome: o femeie transparentă care transportă un copil nou-născut, purtând o rochie albastră și un șal care stă în camera părinților şi pe care au observat-o în urmă cu un an.
A doua fantomă este chiar domnul bine îmbrăcat, cu joben, pe care Charlotte a surprins-o în grădină şi a fotografiat-o.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta