miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Fantoma femeii albe din Australia

Trebuie citit

Presa din Australia scrie despre faptul că mai mulţi locuitori ai orașului Gladstone (situată în statul Queensland, pe coasta de est a Australiei) au văzut o misterioasă femeie fantomatică care mergea regulat pe marginea drumurilor din regiune. Intrigată, poliția locală a decis să investigheze acest caz.

Karli Hobley a indicat faptul că în urmă cu aproximativ 12 luni, se afla într-o mașină cu mama ei la Tannum Sands, în Estul Queensland când au văzut această femeie ciudată pe același drum la orele două dimineața. Martora povesteşte: “N-am văzut fața ei pentru că mergea pe jos în aceeași direcție ca și noi.”
“Dar avea genunchii îndoiţi. Părea să o doare ceva. Modul în care mergea, te făcea să te gândeşti că era în stare de ebrietate.”
“Ne-am oprit pentru a vedea dacă avea nevoie de ajutor, dar dispăruse deja.”
“Îmi amintesc că s-a întâmplat cu un an în urmă, deoarece a fost la câteva săptămâni după ziua mea de naştere şi împlineam 19 ani.”

586fantoma
“De asemenea, am oprit pe drumul de întoarcere, dar nu am regăsit-o.”
Kelvin N. Linda Young şi-a spus şi el povestea pe pagina de Facebook a ziarului “The Observer”. Acesta din urmă indică faptul că a văzut o femeie similară pe drumul spre Benaraby, acum aproape doi ani.
“Era în apropierea drumului. Pur şi simplu i-am spus fiicei mele că era un suflet pierdut care a vrut să părăsească Pământul.”
Odi Riedel precizează: “Cred că fantomele sunt peste tot. Depinde dacă ești conștient de prezența acestora sau nu. Du-te la spitalul local, există multe.”
Kate Barnard, un localnic, emite o teorie: “Au murit atât de mulți morți lângă drumul spre Gladstone!”
Sergentul Andrea Campagnolo spune că a fost o situație ciudată și a fost surprinsă de viteza cu care a plecat femeia. Mai mult decât atât, a indicat faptul că este extrem de periculos să meargi pe timp de noapte pe acest drum atât de sinuos. De altfel, un șofer chiar a sunat la poliție după ce a lovit cu maşina o femeie care începuse să urle.
În ciuda unor ample cercetări care s-au desfăşurat în jurul regiunii Gladstone în 21 martie 2015, femeia fantomatică a fost de negăsit.
Cine este această misterioasă plimbăreaţă nocturnă? Mulţi consideră că ar fi vorba despre faimoasa femeie albă care se vede peste tot în lume, dar în special în timpul nopţilor.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Austria și Anglia pentru mama Maria din Buzău

Mulţumesc mult doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău, de pe siteul www.vrajitoarero.com, pentru că prin harul său deosebit mi-a...

Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Vrăjitoarea Elena Minodora se trage dintr-o familie foarte celebră de vrăjitoare din Muntenia şi s-a născut cu harul deosebit la vrăjitoriei şi recunoscut de oameni pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în tot felul de probleme grave și extrem de delicate.

Celebra vrăjitoare Elisabeta are cele mai puternice ritualuri

Celebra vrăjitoare Elisabeta este recunoscută în ţară cât şi peste hotare pentru puterile sale inegalabile. Rezolvă cazuri cu succes,...

Mulțumiri din Irlanda și Anglia pentru celebra clarvăzătoare Lavinia

Îi mulţumesc doamnei clarvăzătoare Lavinia pentru că mi-a prezis viitorul şi m-a oprit să iau cea mai proastă decizie...

Mai multe articole ca acesta