miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood

Trebuie citit

Un băiat de 10 ani afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor obscur de la Hollywood, Marty Martin. Totul a apărut într-o carte scrisă de Jim Tucker şi intitulată „Revenirea la viaţă” (Return to life – Children’s Memory of Past Lives and the Survival of Consciousness, apărută la St. Martin’s Press).
Încă de la vârsta de 4 ani, Ryan a început să aibă coșmaruri. El i-a spus mamei lui că era “altcineva”, numai că femeia nu a ţinut cont de spusele fiului său, în ciuda insomniei acute pe care băiatul o manifesta frecvent, care îl împiedica să trăiască normal.
Cu toate acestea, Ryan vorbea neîntrerupt despre cealaltă viaţă a sa şi a susținut că a jucat într-un film alături de Mae West și că a dansat pe Broadway în viața sa anterioară.

Ryan hollywood
Când mama lui, intrigată, a dat peste o carte despre Marty Martin, Ryan a exclamat cu un ton sigur: „Acesta este!”
“A întors paginile cărții și i-am spus:” Acesta sunt eu, ăsta am fost “, a declarat băiatul într-un interviu pentru publicaţia de prestigiu USA Today, arătând spre o imagine a filmului ” Noapte după noapte, “datând din 1932 cu o anume… Mae West pe afiş. Marty Martin a avut câteva apariții discrete în filme înainte de a deveni un agent talent la Hollywood.
În plus față de faptul că l-a recunoscut pe actoraşul obscur de la Hollywood, Ryan a fost în măsură să ofere 55 de detalii din viața acestuia, după cum a precizat Jim Tucker, scriitorul psihiatru specializat în copii care pretind că au fost reîncarnaţi.
Printre descrierile lui Ryan amintim: culoarea maşinii lui Martin (verde), o descriere exactă a locuinţei şi piscinei lui, faptul că a trăit într-o stradă cu cuvântul “rock” (Roxbury Drive în Beverly Hills, de fapt), faptul că era foarte bogat şi că a fost un băiat rău, că tatăl i-a murit când el era mic, faptul că avea o casă mare cu piscină deşi a în crescut în sărăcie, faptul că fuma şi că a lucrat la o agenţie etc.
Familia lui Ryan s-a decis în cele din urmă să o contactateze pe cea a lui Martin Marty, deoarece era imposibil de verificat de către părinţii băiatului atâtea detalii precise pe care le furniza. Și în cele din urmă, tot ceea ce a spus s-a dovedit a fi corect!
Dar cea mai şocantă dezvăluire a fost aceea că actorul va muri la vârsta de 61 de ani, numai pentru a fi reîncarnat în copil. Martin a murit la vârsta de 59 de ani! S-a descopeit însă, mai târziu, că certificatul actorului era incorect şi că Ryan nu minţise…
De-a lungul anilor, Ryan şi-a pierdut treptat amintirea a ceea ce el consideră a fi “viața lui anterioară”.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri din Turcia și Italia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Elena Minodora, pe care am găsit-o cu anunț pe www.vrajtoarero.com care a reuşit să mă...

Mulţumiri foarte recente din Transilvania pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună, dragi prieteni! Chiar nu știu exact dacă el s-ar fi întors la mine, dacă nu apelam la doamna...

Mulţumiri pentru tămăduitoarea Hara primite din Ardeal și Germania

Soţia mea frumoasă, apetisantă, dornică de aventuri și rea a plecat de acasă fără nicio explicaţie, în lumea mare,...

Mai multe articole ca acesta