luni, 22 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood

Trebuie citit

Un băiat de 10 ani afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor obscur de la Hollywood, Marty Martin. Totul a apărut într-o carte scrisă de Jim Tucker şi intitulată „Revenirea la viaţă” (Return to life – Children’s Memory of Past Lives and the Survival of Consciousness, apărută la St. Martin’s Press).
Încă de la vârsta de 4 ani, Ryan a început să aibă coșmaruri. El i-a spus mamei lui că era “altcineva”, numai că femeia nu a ţinut cont de spusele fiului său, în ciuda insomniei acute pe care băiatul o manifesta frecvent, care îl împiedica să trăiască normal.
Cu toate acestea, Ryan vorbea neîntrerupt despre cealaltă viaţă a sa şi a susținut că a jucat într-un film alături de Mae West și că a dansat pe Broadway în viața sa anterioară.

Ryan hollywood
Când mama lui, intrigată, a dat peste o carte despre Marty Martin, Ryan a exclamat cu un ton sigur: „Acesta este!”
“A întors paginile cărții și i-am spus:” Acesta sunt eu, ăsta am fost “, a declarat băiatul într-un interviu pentru publicaţia de prestigiu USA Today, arătând spre o imagine a filmului ” Noapte după noapte, “datând din 1932 cu o anume… Mae West pe afiş. Marty Martin a avut câteva apariții discrete în filme înainte de a deveni un agent talent la Hollywood.
În plus față de faptul că l-a recunoscut pe actoraşul obscur de la Hollywood, Ryan a fost în măsură să ofere 55 de detalii din viața acestuia, după cum a precizat Jim Tucker, scriitorul psihiatru specializat în copii care pretind că au fost reîncarnaţi.
Printre descrierile lui Ryan amintim: culoarea maşinii lui Martin (verde), o descriere exactă a locuinţei şi piscinei lui, faptul că a trăit într-o stradă cu cuvântul “rock” (Roxbury Drive în Beverly Hills, de fapt), faptul că era foarte bogat şi că a fost un băiat rău, că tatăl i-a murit când el era mic, faptul că avea o casă mare cu piscină deşi a în crescut în sărăcie, faptul că fuma şi că a lucrat la o agenţie etc.
Familia lui Ryan s-a decis în cele din urmă să o contactateze pe cea a lui Martin Marty, deoarece era imposibil de verificat de către părinţii băiatului atâtea detalii precise pe care le furniza. Și în cele din urmă, tot ceea ce a spus s-a dovedit a fi corect!
Dar cea mai şocantă dezvăluire a fost aceea că actorul va muri la vârsta de 61 de ani, numai pentru a fi reîncarnat în copil. Martin a murit la vârsta de 59 de ani! S-a descopeit însă, mai târziu, că certificatul actorului era incorect şi că Ryan nu minţise…
De-a lungul anilor, Ryan şi-a pierdut treptat amintirea a ceea ce el consideră a fi “viața lui anterioară”.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Arad și Germania pentru vrăjitoarea Margareta

Am apelat la vrăjitoarea Margareta pentru a-mi aduce soţul acasă, deoarece s-a încurcat chiar cu şefa lui, o femei...

Mulțumiri din Anglia și America pentru regina magiei albe Maria Câmpina

Doamna vrăjitoare Maria Câmpina, regina magiei albe din România, a rezolvat cazul meu extrem de repede și definitiv, după...

Mai multe articole ca acesta