duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Bântuit de senzaţia de deja vu

Trebuie citit

Journal of Medical Case Reports a dat publicităţii la 8 decembrie 2014 un caz unic în lume. Este vorba despre un pacient tânăr, un bărbat englez de 23 de ani care trăieşte în permanenţă experienţa unui deja-vu!
Totul a început în 2007, la scurt timp după ce a intrat la universitate. Era afectat de ceva vreme de tulburări anxioase cât şi de tulburări obsesionale de comportament (TOC). Deoarece tulburările lui s-au agravat, a fost nevoit să renunţe la continuarea efectuării studiilor sale universitare.

Acum, el trăieşte experimente frecvente de deja-vu, atât de intense încât a renunţat de a se mai uita la televizor, de a asculta radioul şi de a citi ziarele. Victima trăieşte permanent strania senzaţie că a mai văzut sau auzit ceea ce se prezintă şi că ştie totul. De fapt, repetiţia aceasta propagată la infinit are darul de a-l înnebuni de-a binelea.
Din 2008, cazul lui special este studiat cu o foarte mare atenţie de comunitatea ştiinţifică internaţională de neurologi. Autorul studiului recent publicat conchide că originea acestei tulburări este foarte probabil psihologică. Anxietatea de care suferă tânărul englez antrenează disfuncţionări neuronale în lobii temporali, care îi cauzează tânărului permanenta senzaţie de deja-vu.

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img