duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Povestea reală a lui Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium

Trebuie citit

Adevărata Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium, personajul jucat de Patricia Arquette, s-a născut 24 ianuarie 1972 în Phoenix, Arizona (Statele Unite ale Americii).

Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.
Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.

Povestea ei incepe de la vârsta de 6 ani, când bunicul său decedat i-a apărut şi i-a cerut să-i spună mamei ei că totul este bine, că este mereu cu ea şi că nu mai suferă. De atunci, acest medium comunică cu cei morți și le primește mesajele de speranță și de reasigurare, adresate pentru cei dragi.
După ce a studiat dreptul și a obținut o diplomă în științe politice și istorie la Universitatea de Stat din Arizona, a efectuat un stagiu la biroul procurorului, unde abilităţile sale oculte s-au dovedit foarte utile. Allison Dubois a lucrat cu poliția din Glendale, Arizona și cu FBI-ul, punând darul său în serviciul forţelor de ordine, pentru cazuri inexplicabile, devenind un profiler de renume.
Dar cum se manifestă morții? Ea descrie voci interioare şi apariţiile:
„Spiritele sunt în faţa mea. Gura lor nu se mișcă, dar aud ce spun.”
Desigur, Allison, la fel ca în serialul cu Patricia Arquette, realizat după cartea ei, intitulată Don’t Kiss Them Good-Bye, are viziuni gen déjà vu şi visează la un caz:
„Am viziuni care arată ca filmele proaste. Într-o zi, am văzut o femeie murind în timp ce făceam cumpărături la supermarket.”
Ciudat, Improbabil, misterios, manipulare, straniu, ocult? Universitatea din Arizona nu a crezut-o cu adevărat și a supus-o pe Allison Dubois la mai multe teste timp de patru ani. În cele din urmă, specialiştii universităţii au declarat la unison că Allison are daruri paranormale cu adevărat neobișnuite.
Între timp, ea colabora cu poliţia în liniște în mai multe cazuri. Întotdeauna în echipa anchetatorilor. Niciodată nu s-a situat în partea familiilor, deoarece nu dorea să le dea speranțe false!
În 2002, Allison a analizat dispariția lui Elizabeth Smart, o fată de 15 ani, răpită lângă Salt Lake City.
„Am identificat rapid un om pe nume Brian aparent cunoscut de familie”, a spus ea într-un interviu. Am văzut-o de asemenea pe Elizabeth în mijlocul copacilor.”
Tânăra a fost găsită vie nouă luni mai târziu într-o pădure. Răpitorul ei se numeşte Brian Mitchell şi este un fost angajat la familiei Smart.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Israel și Uniunea Europeană pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora pentru că prin harul său vrăjitoresc deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele...

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mai multe articole ca acesta