luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Povestea reală a lui Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium

Trebuie citit

Adevărata Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium, personajul jucat de Patricia Arquette, s-a născut 24 ianuarie 1972 în Phoenix, Arizona (Statele Unite ale Americii).

Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.
Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.

Povestea ei incepe de la vârsta de 6 ani, când bunicul său decedat i-a apărut şi i-a cerut să-i spună mamei ei că totul este bine, că este mereu cu ea şi că nu mai suferă. De atunci, acest medium comunică cu cei morți și le primește mesajele de speranță și de reasigurare, adresate pentru cei dragi.
După ce a studiat dreptul și a obținut o diplomă în științe politice și istorie la Universitatea de Stat din Arizona, a efectuat un stagiu la biroul procurorului, unde abilităţile sale oculte s-au dovedit foarte utile. Allison Dubois a lucrat cu poliția din Glendale, Arizona și cu FBI-ul, punând darul său în serviciul forţelor de ordine, pentru cazuri inexplicabile, devenind un profiler de renume.
Dar cum se manifestă morții? Ea descrie voci interioare şi apariţiile:
„Spiritele sunt în faţa mea. Gura lor nu se mișcă, dar aud ce spun.”
Desigur, Allison, la fel ca în serialul cu Patricia Arquette, realizat după cartea ei, intitulată Don’t Kiss Them Good-Bye, are viziuni gen déjà vu şi visează la un caz:
„Am viziuni care arată ca filmele proaste. Într-o zi, am văzut o femeie murind în timp ce făceam cumpărături la supermarket.”
Ciudat, Improbabil, misterios, manipulare, straniu, ocult? Universitatea din Arizona nu a crezut-o cu adevărat și a supus-o pe Allison Dubois la mai multe teste timp de patru ani. În cele din urmă, specialiştii universităţii au declarat la unison că Allison are daruri paranormale cu adevărat neobișnuite.
Între timp, ea colabora cu poliţia în liniște în mai multe cazuri. Întotdeauna în echipa anchetatorilor. Niciodată nu s-a situat în partea familiilor, deoarece nu dorea să le dea speranțe false!
În 2002, Allison a analizat dispariția lui Elizabeth Smart, o fată de 15 ani, răpită lângă Salt Lake City.
„Am identificat rapid un om pe nume Brian aparent cunoscut de familie”, a spus ea într-un interviu. Am văzut-o de asemenea pe Elizabeth în mijlocul copacilor.”
Tânăra a fost găsită vie nouă luni mai târziu într-o pădure. Răpitorul ei se numeşte Brian Mitchell şi este un fost angajat la familiei Smart.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta