duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Astronautul Donald Kent Slayton s-a întâlnit cu un OZN

Trebuie citit

Donald Kent Slayton, zis şi Deke, a fost pilot în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inginer aeronautic, pilot de testări etc. A fost recrutat printre primii de către NASA şi a ajuns şeful astronauţilor din această instituţie americană de prestigiu.
În 1962 a efectuat un zbor în orbita Terrei. A fost poreclit „patronul astronauţilor”, pentru că i-a recrutat şi antrenat pe cei care au participat la misiunile spaţiale Gemini şi Apollo.

 

Foto NASA, sursa Wikipedia.
Foto NASA, sursa Wikipedia.

În cartea lui, a descris întâlnirea pe care a avut-o, la mare înălţime, cu un OZN:
“Efectuam un zbor de încercare pe un avoin de vânătoare P-51 la Minneapolis, când am văzut acest obiect. Era la aproximativ 10.000 de picioare în această frumoasă după-amiază însorită. Am crezut că era un zmeu, apoi mi-am dat seama că nici un zmeu nu ar putea zbura atât de sus.
Când m-am apropiat, semăna cu un balon meteorologic, gri și cu un diametru de aproape 1 metru. Dar imediat ce m-am plasat în spatele acestui lucru sacru, nu mai semăna cu un balon. Arăta ca o farfurie, un disc.
În acel moment, mi-am dat seama că se îndepărta de mine dintr-o dată – și eram acolo, zburând la peste 500 km / h. L-am urmărit timp de câteva momente și apoi dintr-o dată acest lucru al naibii a decolat pur şi simplu. A urcat cu un unghi de 45 ° virând și accelerând și a dispărut pur și simplu.
Două zile mai târziu, am luat o bere cu comandantul meu și mi-am zis, “la naiba, ar trebui să vorbesc cu el.” Am făcut-o și mi-a spus să merg la informații și să le fac un raport. L-am făcut, dar nu am mai auzit niciodată despre asta.”

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Chișinău și Bălți

Am căutat cu asiduitate o vrăjitoare foarte bună și am avut noroc cu carul. Mii de mulţumiri doamnei vrăjitoare...

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img