marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Astronautul Donald Kent Slayton s-a întâlnit cu un OZN

Trebuie citit

Donald Kent Slayton, zis şi Deke, a fost pilot în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inginer aeronautic, pilot de testări etc. A fost recrutat printre primii de către NASA şi a ajuns şeful astronauţilor din această instituţie americană de prestigiu.
În 1962 a efectuat un zbor în orbita Terrei. A fost poreclit „patronul astronauţilor”, pentru că i-a recrutat şi antrenat pe cei care au participat la misiunile spaţiale Gemini şi Apollo.

 

Foto NASA, sursa Wikipedia.
Foto NASA, sursa Wikipedia.

În cartea lui, a descris întâlnirea pe care a avut-o, la mare înălţime, cu un OZN:
“Efectuam un zbor de încercare pe un avoin de vânătoare P-51 la Minneapolis, când am văzut acest obiect. Era la aproximativ 10.000 de picioare în această frumoasă după-amiază însorită. Am crezut că era un zmeu, apoi mi-am dat seama că nici un zmeu nu ar putea zbura atât de sus.
Când m-am apropiat, semăna cu un balon meteorologic, gri și cu un diametru de aproape 1 metru. Dar imediat ce m-am plasat în spatele acestui lucru sacru, nu mai semăna cu un balon. Arăta ca o farfurie, un disc.
În acel moment, mi-am dat seama că se îndepărta de mine dintr-o dată – și eram acolo, zburând la peste 500 km / h. L-am urmărit timp de câteva momente și apoi dintr-o dată acest lucru al naibii a decolat pur şi simplu. A urcat cu un unghi de 45 ° virând și accelerând și a dispărut pur și simplu.
Două zile mai târziu, am luat o bere cu comandantul meu și mi-am zis, “la naiba, ar trebui să vorbesc cu el.” Am făcut-o și mi-a spus să merg la informații și să le fac un raport. L-am făcut, dar nu am mai auzit niciodată despre asta.”

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta