miercuri, 21 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Au asistat la un bombardament cu 11 ani înainte de a se întâmpla

Trebuie citit

Un caz ciudat de călătorie în timp este menționat într-o carte de Ron Edwards. În opinia autorului, “În 1932, jurnalistul J. Bernard Hutton și fotograful Joachim Brandt, au fost însărcinaţi să facă un reportaj pe un șantier naval din Hamburg, Germania. S-au dus pe complexul imens, au făcut interviuri cu mai mulți funcționari și muncitori și şi-au încheiat ancheta seara târziu.
Ieşind, cei doi jurnaliști au auzit zgomotul inconfundabil al vehiculelor aeriene și au privit în sus pentru a vedea cerul plin de avioane militare. Apoi au auzit bateriile antiaeriene deschizând focul în timp ce bombele au început să explodeze în jurul lor.
Câteva clipe mai târziu, zona a devenit un adevărat infern cu rezervoare de combustibil care explodau. Depozitele s-au prăbușit sub impactul explozivilor și macarale portuare s-au torsionat ca nişte covrigi.

sursa Wikipedia
sursa Wikipedia

Hutton și Brandt şi-au dat seama că acesta nu era un exercițiu.
S-au năpustit în mașină, deoarece mitralierele anti-aeriene au început să se alinieze la formarea bombardierelor de deasupra. La poartă, Hutton a cerut unui paznic dacă era ceva ce ar putea face pentru a ajuta, dar li sa spus să părăsească imediat zona.
Hutton și Brandt erau bulversaţi conducând în Hamburg. Cerul devenise negru în timpul atacului, dar acum era clar și oraşul era calm. Străzile pline de viață nu erau săpate de cratere și clădiri erau intacte. Nimeni nu părea îngrijorat revenind acasă de la locul de muncă.
Hutton și Brandt au oprit mașina și s-au uitat înapoi spre șantierul naval. Atunci au primit un alt șoc: nu au văzut nicio dâră de fum ridicându-se spre cer și nicio clădire deteriorată. Ce se întâmplase?

Revenind la redacţie, filmele lui Brandt au fost developate și cei doi bărbați au avut o altă surpriză. Brandt a continuat să facă fotografii în timpul raidului aerian, dar fotografiile sale nu au arătat nimic neobișnuit. Șantierul naval a apărut ca la sosirea lor dimineața. Nu a existat nicio dovadă că o ploaie de bombe de la avioanele inamice au distrus locul, aşa cum au fost ei martori. Serviciul de fotografie a studiat imaginile și s-a întrebat de ce Hutton și Brandt au insistat cu privire la un atac aerian. Nu a luat în serios istoria lor și s-a decis că cei doi s-au oprit probabil la o tavernă pentru a lua câteva pahare înainte de a reveni la redacţie.
Chiar înainte de începerea celui de Al Doilea Război Mondial, Bernard Hutton a fost transferat la Londra. În 1943, a citit o poveste în ziar despre un raid de succes. L-au apucat furnicături pe spate studiând fotografiile. Scena distrugerii era exact cea care îi apăruse în timpul vizitei sale cu Brandt, în primăvara anului 1932.
A existat un lucru diferit – Hutton și Brandt au fost martorii la eveniment cu 11 ani înainte de a se întâmpla “.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente din Europa pentru vrăjitoarea Florica

Multe felicitari, vrăjitoare Florica! Faci într-adevăr un lucru extrem de benefic pentru persoanele care sunt dominate de emoţii! Fiind o persoană anxioasă de fel, am reuşit, de-a lugul timpului

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu

Mulţumesc mult doamnă ghicitoare Hara pentru că mi-aţi adus iubita înapoi după o tristețe de 3 ani. Sunteți minunată,...

Adevărata tămăduitoare și binefăcătoare Diana preferata maestrului Ion Țugui

Vine luna Martie, care este foarte benefică pentru curățare! Acum se fac cele mai puternice și eficiente ritualuri de...

Mai multe articole ca acesta