miercuri, 19 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Apariţia Fecioarei Maria în insula Malta

Trebuie citit

Karmni Grima a fost o țărancă malteză a cărei experiență religioasă mistică a dus la construirea bisericii Maicii Domnului Ta ‘Pinu.

sursa foto Wikipedia
sursa foto Wikipedia

Sa născut în satul Għarb din Gozo, insula soră a Maltei. Părinții ei, Thomas și Antonia erau muncitori săraci care lucrau pe câmpurile situate pe dealurile din apropierea localităţii Ghammar. În fiecare zi, după liturghia care avea loc într-o capelă mică dedicată Preasfintei Fecioare Maria, Karmni mergea să lucreze pe câmp.
La 22 iunie 1883, ca de obicei, trecea prin fața micuţei capele când deodată a auzit o voce misterioasă numind-o: “Vino … vino astăzi. Pentru un an întreg, nu vei fi capabilă să te întrci”.
Karmni Grima, deși îngrozită, a ascultat mesajul acelei voci misterioase și a intrat în capelă. Dintr-un tablou al Adormirii Maicii Domnului situată în capelă, Karmni a auzit o voce spunând: “Recită de trei ori imnuri Marei. Bucurăa-te, în cinstea celor trei zile în care am rămas în mormânt”.
Karmni Grima s-a îmbolnăvit și a putut reveni la capelă numai după ce s-a scurs un an.
Karmni a împărtășit această experiență cu confesorul ei de păcate și cu prietenul și vecinul ei Francesco Portelli. Acesta din urmă i-a spus că a auzit de asemenea voci similare. La scurt timp după aceste incidente misterioase, mama lui Francesco a fost vindecată în mod miraculos prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria. Episcopul Pietru Pace a fost informat cu privire la aceste evenimente și după ce a vorbit cu Karmni și Francesco a ajuns la concluzia că vocea avea origini cerești.
La scurt timp, ştirea s-arăspândit în întreaga Gozo și în Malta iar capela abandonată a devenit curând un altar dedicat Fecioarei Maria.
Mulți oameni au început să organizeze pelerinaje în cinstea Preasfintei Fecioare Maria și să ceară favoruri temporale și spirituale. Acest lucru a determinat autoritățile ecleziastice să construiască un sanctuar care să poată găzdui mulțimile care doreau să viziteze zilnic micuţa capelă.

În ultimii 15 ani din viaţa ei, cu toate că era imobilizată la pat, Grima a simţit o pace interioară şi şi-a acceptat suferințele cu răbdare, pe deplin încrezătoare în voia lui Dumnezeu.

Karmni Grima a murit la 25 februarie 1922. Casa unde a locuit există încă şi acum s-a transformat într-un muzeu.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Sunt Ana si vreau să-i mulţumesc doamnei Cristina pentru că mi-a adus iubitul înapoi.

Mulţumiri foarte noi din provincia spaniolă Malaga pentru celebra vrăjitoare Morgana

M-am stabilit în Spania cu familia după anii 90. Dar după plecarea fără veste a soţiei mele am intrat...

Mulţumiri pentru celebra vrăjitoare Florica primite din Italia și Australia

Timp de cinci ani nu mi-a mers bine deloc, totul se ducea pe apa sâmbetei și căzusem în depresie. Am apelat şi eu la doamna vrăjitoare Florica, care prin puterile ei şi plantele magice mi-a rezolvat problema şi sunt fericit.

Mulţumiri din Armenia și Germania pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Îi mulţumesc din suflet doamnei tămăduitoare și vrăjitoare Anastasia Venus care m-a ajutat să îmi recapăt soţia din mâinile...

Mai multe articole ca acesta