marți, 21 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vrăjitoarele din București au filmat pentru televiziunea din Moscova

Trebuie citit

Au fost trei zile de foc pentru vrăjitoarele din București și Ploiești! S-a filmat non stop, s-au dat zeci de interviuri, s-au făcut ritualuri de zi și de noapte, toate pentru o emisiune de mare succes, sau mai multe, pentru că avem material destul pentru 5 sau 6 episoade.

Un proiect de suflet al siteului www.vrajitoarero.com în colaborare cu televiziunea din Moscova, s-a concretizat în mod strălucit, grație aportului și experienței jurnalistice și a suflului deosebit cu care au îmbrățișat vrăjitoarele acest proiect drag nouă.

vrajitoarea Bratara la ritual de zi
Copyright Segra Media București

Talentul lor recunoscut, dus de multe ori la stare de artă pură, i-a făcut pe jurnaliștii ruși să fie de-a dreptul exaltați. Vă precizăm că tot ceea ce făceam era degustat cu sufletul la gură la Moscova, în timp real și conducerea televiziunii din Federația Rusă era în extaz, ne dădea sfaturi, indicații jurnalistice, dorea tot mai mult.

A fost o experiență de neuitat, minunată, o dovadă de muncă jurnalistică în echipă, o muncă internațională, spre beneficiul publicului larg. Să nu uităm că vorbim despre o piață de 200 de milioane de telespectatori ruși, dornici de a cunoaște lumea vrăjitoarelor de la noi.

La acest proiect grandios au participat vrăjitoarele: Maria Câmpina, regina magiei albe din România, Morgana, regina magiei negre din România, Brățara, care a dat interviuri la BBC și CNN, Natalia, Venus, Monica, Sunita, Ioana Sidonia, Aurelia, Andreea Katerina, Elena Minodora, Aurelie Ardeleanca, Sicilia, baba Ekaterina, Sofia, Venus, Victoria, Ana Maria, Consuela, Somerda, Francesca, Izabela, Danusia, Lorena, Paraschiva etc.

Peste 50 de vrăjitoare care au ținut să participe la proiectul nostru de suflet și care colaborează intens cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com, pentru care le mulțumim din suflet.

tamaduitoarea Lorena
copyright Segra Media Bucuresti

A meritat din plin acest efort intens, munca depusă în cele 3 zile de foc pentru a face cunoscut talentul real al vrăjitoarelor noastre. Deja am fost anunțați de televiziunea din Moscova că lucrurile nu se vor opri aici, punem la cale proiecte jurnalistice și mai ample, chiar un film.

Să dea Domnul să putem realiza ceea ce proiectăm în aceste momente și să ne bucurăm împreună de succesul magiei din România, spre folosul publicului din întreaga lume. Au fost momente fascinante de magie pură. Mulțumim!

                                                                                                       Marian Deaconu

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa

Aduc mii de mulţumiri prin intermediul acestui site doamnei vrpjitoare Anastasia Venus, cea mai puternică și tare din Europa,...

Mai multe articole ca acesta