duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vom afla cine l-a ucis pe John F. Kennedy în 2017?

Trebuie citit

Unul dintre cele mai mari mistere ale secolului XX se va clarifica în curând?

 

sursa Wikipedia
sursa Wikipedia

 
Site-ul Politico arată că, în octombrie 2017, aproximativ 40.000 de documente despre asasinarea președintelui John F. Kennedy vor fi declasificate. Sunt foarte așteptate pentru a se putea elimina, probabil, nenumărate teorii despre moartea președintelui Americii, ucis în Dallas, într-o lună tristă de noiembrie în 1963.
Printre cei mai renumiţi protagonişti ai acestui eveniment însângerat se numără Lee Harvey Oswald, cel care a tras în preşedinte şi care lucra pentru serviciile secrete cubaneze. Sau pentru Serviciul Secret al SUA? Sau pentru serviciile secrete sovietice?
Documentele vor dovedi probabil legăturile între Oswald și una dintre aceste țări? Există 1.100 de documente provenind de la CIA. Altele privesc un anumit agent Edward Hunt, de la CIA, care mai târziu a fost implicat în celebrul caz Watergate.
Cu toate acestea, declasificarea acestor documente poate fi anulată în orice moment, în caz de veto prezidențial. Într-adevăr, CIA sau FBI-ul ar putea estima că unele arhive expun persoanele care trăiesc încă.
Astăzi, numai șapte au arhiviștii au acces la aceste documente extrem de importante pentru istorie şi opinia publică.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta