miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vampirul pontianak

Trebuie citit

Pontianak (sau kuntilanak, langsuir, matianak sau boentianak în indonesiană) este o fiinţă apropiată de vampir, în folclorul din Malaezia și Indonezia.

Pontianak sunt femei care mor în timp ce nasc și care apoi caută să se răzbune terorizând satele. Termenul este o contracție a expresiei în malaeziană și indoneziană “perempuan beranak mati” ceea ce înseamnă “cel care a murit la naștere.”
În folclorul asiatic, un pontianak îşi anunță sosirea prin plânsete de copii. Vampirul ia forma unei femei frumoase care îi terorizează și-i ucide pe cei care se apropie de acesta, în special pe bărbați.
Prezența sa este uneori pusă în evidențiat printr-un uşor parfum floral. În folclorul malaezian se consideră că dacă plânsetele copiilor sunt dulci atunci în apropiere se poate afla duhul cel rău! Urletele unui câine ar putea, de asemenea, să anunţe sosirea pontianak-ului.

Pontianak
Pontianak

Pontianak-ul îşi ucide victimele săpând în stomacul lor cu ghearele și devorându-le organele. Spiritul rău supraviețuiește în acest mod terifiant. Uneori, se poate hrăni cu organele sexuale ale bărbatului căruia îi devorează mâinile!
Unii cred că un obiect ascuțit, cum ar fi un cui, i-ar putea ajuta de potențialele atacuri ale unui pontianak, punctul culminant pentru a-l omorî fiind o lovitură adâncă în partea din spate a gâtului vampirului. După asta, el se transformă într-o femeie frumoasă, până ce în cele din urmă îşi va da duhul.
Pontianak este asociat de multe ori cu bananierii și se spune că spiritul lui petrece mult timp în aceşti copaci în timpul zilei, pentru a lenevi.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Margareta

Îi mulţumesc doamnei vrăjitoare Margareta pentru susţinera acordată, căci datorită ei am reuşit să scap de un dușman feroce...

Mulţumiri din Turcia și Italia pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoare Elena Minodora, pe care am găsit-o cu anunț pe www.vrajtoarero.com care a reuşit să mă...

Mulţumiri foarte recente din Transilvania pentru cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Bună, dragi prieteni! Chiar nu știu exact dacă el s-ar fi întors la mine, dacă nu apelam la doamna...

Mulţumiri pentru tămăduitoarea Hara primite din Ardeal și Germania

Soţia mea frumoasă, apetisantă, dornică de aventuri și rea a plecat de acasă fără nicio explicaţie, în lumea mare,...

Mai multe articole ca acesta