duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Vampirul pontianak

Trebuie citit

Pontianak (sau kuntilanak, langsuir, matianak sau boentianak în indonesiană) este o fiinţă apropiată de vampir, în folclorul din Malaezia și Indonezia.

Pontianak sunt femei care mor în timp ce nasc și care apoi caută să se răzbune terorizând satele. Termenul este o contracție a expresiei în malaeziană și indoneziană “perempuan beranak mati” ceea ce înseamnă “cel care a murit la naștere.”
În folclorul asiatic, un pontianak îşi anunță sosirea prin plânsete de copii. Vampirul ia forma unei femei frumoase care îi terorizează și-i ucide pe cei care se apropie de acesta, în special pe bărbați.
Prezența sa este uneori pusă în evidențiat printr-un uşor parfum floral. În folclorul malaezian se consideră că dacă plânsetele copiilor sunt dulci atunci în apropiere se poate afla duhul cel rău! Urletele unui câine ar putea, de asemenea, să anunţe sosirea pontianak-ului.

Pontianak
Pontianak

Pontianak-ul îşi ucide victimele săpând în stomacul lor cu ghearele și devorându-le organele. Spiritul rău supraviețuiește în acest mod terifiant. Uneori, se poate hrăni cu organele sexuale ale bărbatului căruia îi devorează mâinile!
Unii cred că un obiect ascuțit, cum ar fi un cui, i-ar putea ajuta de potențialele atacuri ale unui pontianak, punctul culminant pentru a-l omorî fiind o lovitură adâncă în partea din spate a gâtului vampirului. După asta, el se transformă într-o femeie frumoasă, până ce în cele din urmă îşi va da duhul.
Pontianak este asociat de multe ori cu bananierii și se spune că spiritul lui petrece mult timp în aceşti copaci în timpul zilei, pentru a lenevi.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta