duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Un monstru a terorizat Brazilia

Trebuie citit

În martie şi aprilie 1937, în regiunea Rio Araguaia din Brazilia, telegraful de la Rio de Janeiro şi de la Sao Paulo informa despre poveşti stranii privind un monstru enorm asemănător unei maimuţe, botezat « mapinguari », ieşit din neant şi semănând teroare în mai multe regiuni aflate în apropiere de fluviul Araguaia.

 

La Barra do Garcas, la 500 km est de Cuiaba, monstrul a făcut câteva raiduri la nişte ferme şi scotea ţipete înspăimântătoare, ca venind parcă din infern. Fermierii spuneau:  « Am rămas cu toţii în interior toată noaptea, tremurând de frică de a găsi zeci de vaci tinere moarte în pampasuri, cu limba scoasă afară. Am găsit multe urme semănând cu picioare de cel puţin 46 cm », de-a lungul râului Aracargas. « Noaptea se lăsa şi auzeam aceste ţipete venite din obscuritate. Nervii ne-au lăsat… »

Nici un animal mort nu prezenta urme cum că ar fi purtat o luptă. Acest val de teroare a durat trei săptămâni şi ziarele braziliene au comentat pe larg evenimentele. Apoi totul a revenit la normal.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta