marți, 16 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Triungiul Bermudelor din Alaska

Trebuie citit

Toată lumea ştie despre misterele care planează asupra Triunghiului Bermudelor din Caraibe dar ignoră faptul că există unul asemănător şi în Alaska.

 

 

Acest Triunghi misterios se presupune că ar exista între orașul Juneau și Yakutat în sud-est, unde lanțul muntos Barrow se întinde la nord și orașul Anchorage din centrul statului american Alaska.
Triunghiul Bermudelor din Alaska este greu de acceptat de către autorităţi dar recunosc că aici se petrec totuşi fapte bizare şi multe dispariţii dificil de explicat. triungi alaska
De fapt, chiar și indienii din acest stat, tlingitii, sunt siguri că există cu adevărat un fel de Triunghi al Bermudelor în Alaska!
Conform folclorului local, există un om, cunoscut sub numele de Kushtaka care îşi poate schimba forma într-o vidră și are capacitatea de a atrage oameni nevinovați în capcanele sale. Această teorie înconjoară multitudinea de persoane dispărute din lista pe care statul a publicat-o, ceea ce pare să confirme adevărul despre Triunghiul Bermudelor din Alaska.
Dar, spre deosebire de Triunghiul Bermudelor din Caraibe, unde operațiunile de salvare au fost ușor de obținut, atunci când vine vorba de Triunghiul Bermudelor din Alaska, totul devin extrem de dificil. Regiunea este în principal deșertică, pădurile sunt adânci și iernile greu de suportat. Ca să nu mai vorbim de faptul că există animale sălbatice, cum ar fi urşii grizzly care cutreieră nestingheriţi pădurile și pustietatea.
Frigul pătrunzător conferă regiunii un aspect teribil şi de cele mai multe ori această zonă pare aproape complet inaccesibilă pentru a se efectua o operațiune de salvare în aceste condiții. Este ca şi cum s-ar căuta un ac în carul cu fân.
Inaccesibilitatea este un motiv cât se poate de serios pentru care misterul din Triunghiul Bermudelor din Alaska se adâncește și devine și mai complicat cu fiecare nou caz.
Datele statistice oferite de oficialii statului american Alaska arată că aici au dispărut până acum, în condiţii misterioase, 2.883 de persoane. Un motiv de îngrijorare şi suficient ca să admitem că există o mare problemă în faţa autorităţilor, aşa-zisul Triunghi al Bermudelor din Alaska.
Alaska atrage mulţi oameni care sunt profund interesați de drumeții, alpinism și de aventură în sălbăticie. Un exemplu de atracție a regiunii dar care s-a soldat tragic este cazul lui Chris McCandless, de 24 de ani. Tânăra s-a pierdut în pustietate şi a pierit din cauza foamei, în 1993. Trupul său a fost găsit accidental de un vânător de elani, după patru luni.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Vatra Dornei și Italia

Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru doamna vrăjitoare și...

Vrăjitoarea Monica Ioniță

Cea mai mediatizată vrăjitoare, cerută de cele mai mari televiziuni din SUA, apreciată de marele maestru Ion Ţugui, a...

Vrăjitoarea Varşovia de magie neagră

Incredibil, dar adevărat! Rezultate 100% garantate în doar 24 de ore! Are leacuri deosebite şi vă aşteaptă cu ritualuri...

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din republica Moldova

Mulţumesc mult de tot doamnei vrăjitoare Morgana pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi, după ce...

Mai multe articole ca acesta