duminică, 10 decembrie, 2023
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Spiritul exploratorului Carver bântuie Summerwind

Trebuie citit
Jonathan Carver Sursă foto: Wikipedia
Jonathan Carver Sursă foto: Wikipedia

Summerwind, numită oficial Lamont Mansion este o casa veche, acum în ruine, construită pe malul West Bay Lake, în Wisconsin, SUA.
Reputată de a fi casa cea mai bântuită din acest stat american, Summerwind a fost construită la începutul secolului XX, a fost abandonată și renovată de mai multe ori, înainte de a fi distrusă în totalitate de foc în timpul unei furtuni cu fulgere în 1980. Acum, Summerwind aparține unui individ și rămâne închisă pentru public.
Potrivit fostului proprietar al casei blestemate, locurile ar fi bântuite de mai multe decenii de spiritul faimosului explorator american Jonathan Carver.
Summerwind este totuși un loc fascinant pentru iubitorii de paranormal, care filmează aici emisiunea de televiziune Ghosts (Haunting in Quebec).

- Advertisement -spot_img

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Ultimele articole apărute

Nu am crezut în vrăji şi farmece

Nu am crezut în vrăji şi farmece cu toate că mi se întîmplau necazuri unul după altul. Întâmplător, m-a oprit o țigancă frumosă care m-a fixat şi mi-a spus adevărul.

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img