duminică, 21 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Sărbători magice și un an plin de împliniri

Trebuie citit

Anul care s-a scurs, tumultos și ciudat pentru mulți, dovedește faptul că trăim într-o lume vie, efervescentă, imprevizibilă și într-o continuă transformare, uneori mult prea rapidă și șocantă.

Gusturile se schimbă și se modifică constant iar noi, cu toții, trebuie să fim în pas cu aceste modificări de mentalități și să ne adaptăm la aceste teribile provocări care ne cer tuturor mai multă inventivitate și acțiune, de cele mai multe ori.

Redacția noastră a avut un an plin, marcat de multe evenimente jurnalistice demne de remarcat și pe care le supunem atenției voastre.

Îna vară, am primit vizita unei echipe de jurnaliști de la Nova TV din Sofia, Bulgaria, care a filmat cu cele mai reprezentative vrăjitoare de la noi, Maria Câmpina și Brățara, cea ce arată interesul manifestat de străini față de vrăjitoarele autohtone.

Apoi, a urmat vizita unei echipe de jurnaliști din Ucraina, specialiști  mass-media întotdeauna atenți la acest fenome complex al magiei, care atrage constant.

La sfârșit de an, am avut vizita unei echipe de la TVC Moscova, Rusia, care a filmat pentru un public de circa 200 de milioane de telespectatori ruși, curioși de a cunoaște fenomenul vrăjitoriei din România.

A fost specatulos, interesant, util, o mare experiență. Rușii au promis să revină repede, probabil vor veni și alte televiziuni din lume, care abia așteaptă să le vadă la lucru pe vrăjitoarele de la noi și să le intervieveze. Pentru că unele, precum Maria Câmpina, Brățara sau Morgana sunt faimoase în lume.

Redacția noastră, mereu atentă la schimbări și la actul publicistic, a lansat și varianta online a revistei de mare succes Destine adevărate, unde am deschis cu generozitate spațiu pentru publicitate vrăjitoarelor. O șansă în plus să pătrundă în dimensiunea altui public, inteligent și curios de fenomenul magiei, de ocultism și paranormal.

Vă urăm ca în anul 2018 să vă bucurați de ofertele noastre și împreună să prezentăm adevărata față a magiei, să facem ca secretele voastre să fie accesibile marelui public și să să bucure de experiența voastră, firește, pentru că fiecare om are problemele lui și unele chiar nu suferă amânare, după cum bine știți.

Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese.

La mulți ani, împliniri și fericire! Prosperiate și succes, sănătate multă! Dumnezeu să vă binecuvânteze pașii.

 

                                                                              Redacția Segra Media București

 

Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Israel și Uniunea Europeană pentru vrăjitoarea Elena Minodora

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Elena Minodora pentru că prin harul său vrăjitoresc deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele...

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmece

Vrăjitoarea Mercedeza din Craiova m-a salvat de farmecele pe care mi le-a făcut bunica iubitei mele, o vrăjitoare rea....

Mulţumiri din Europa pentru vrăjitoarea Delia din Craiova

Nu visam că o să ajung să mi se facă vrăji, mai ales că nu credeam în ele până...

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mai multe articole ca acesta