Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Februarie

0 59

Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Sunteți mai afectiv ca niciodată. Vă simțiți dominat de o tensiune uriașă, grație astrelor. Aveți sentimentul de a nu fi înțeles. Aveți mare nevoie de tandrețe și de încredere.

În această periodă puteți realiza operasții financiare importante, iar oportunitățile vă vor stimula. La serviciu, dați dovadă de creație. Vă bucurați de sprijinul colectivului. Cel mai bine vă simțiți în mijlocul familiei.

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Viața dvs. de familie este poate mult prea liniștită, nimic nu duce la vreun conflict. Vă veți simți însă foarte atras de o persoană de sex opus.

Nu cheltuiți mult și, în general, sunteți foarte precaut cu banii. În schimb, multe proiecte vor muri în mintea dvs., pentru că vă lipsește curajul de a le pune în aplicare. Unii dintre voi se vor decide chiar de a nu mai fuma. Partenerul dorește o schimbare, pe care o consideră necesară.

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Aveți mari șanse să întâlniți persoana care vă place, dacă sunteți singur. Echilibrul dvs. financiar este stabil, deci nu aveți motive de a vă neliniști. Atenție însă, aveți uneori tendința de a cheltui prea mult.

La serviciu, este o ambianță cam tensionată. Dar situația dvs. este totuși sigură, stabilă. Șefii vă vor propune noi proiecte și își manifestă încrederea în capacitatea dvs. de muncă.

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Faceți totul pentru a intra în grațiile unei persoane care vă place. Feriți-vă însă de aparențe și nu fiți orbit de aspectul exterior. Faceți-vă timp pentru plimbări.

Aveți de luat o decizie, pe care o tot amânați. Dar șeful vă presează. Mizați pe intuiția dvs. Aveți mare nevoie, acum, de sprijinul familiei și al anturajului.

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Această perioadă vă va ajuta să stabiliți relații agreabile cu partenerul dvs., ceea ce vă va stimula enorm pofta de a trăi. Raporturile afective vor fi la cote nebănuite.

Plățile vă cam neliniștesc și căutați noi forme de venituri sigure. Nu este exclusă o mică surpriză. Poate de la serviciu? Sunteți însă nemulțumit de ceea ce vi se oferă la locul de muncă și plănuiți o schimbare. Revolta vă macină… însă ezitați să o declanșați.

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

În cuplu, vor exista câteva dezacorduri dar nu vor căpăta proporții, din fericire. Senzualitatea dvs. va aduce echilibru în viața conjugală și partenerul vă va înțelege perfect poziția.

La serviciu, veți fi tot mai sigur pe sine, veți evita mici conflicte și determinarea dvs. va încânta șefii, care plănuiesc o promovare. Sunteți plin de bune intenții și sincer.

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Caracterul dvs. pasional riscă să provoace mari furtuni în viața dvs. afectivă dacă nu aveți grijă. Gestionați situațiile generatoare de conflicte și încercați, mai ales, să nu zdruncinați armonia din cuplu.

Pe plan financiar, nu aveți decât satisfacții. Deciziile dvs. vor fi contestate însă trebuie să mergeți în continuare pe intuiție. Tonusul este ridicat. Șeful vă va da noi responsabilități.

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Treceți printr-o perioadă tristă, de reculegeri și de evaluări, totuși necesară. Partenerul dă semne pronunțate de nerăbdare și de revoltă, este nemulțumit de rutina în care ați intrat.

Este mare nevoie de o schimbare. La serviciu, tensiuni și bârfe. Evitați un conflict cu un coleg dușmănos. Urmăriți-vă interesul și ignorați-l. Șeful vssă susține și vă apreciază.

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

Influențele astrale vă vor face să vă certați cu partenerul și cu unii prieteni, pentru chestiuni aparent minore. Fiți mai precaut și nu izbucniți din orice. Climatul este foarte conflictual, profund negativ.

La serviciu însă, puteți obține tot ceea ce doriți, fără dificultate. Evitați un conflict cu un dușman declarat. Mizați mai mult pe dialog și pe comunicare.

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

Unii dintre voi vor încerca să-și schimbe partenerul… În schimb alții, vor milita pentru consolidarea relației afective. Vă puteți aștepta la schimbări financiare importante și ar fi bine să fiți pregătit. Este o perioadă bună pentru investiții.

La serviciu, aveți idei foarte originale și intuiții salvatoare, apreciate de anturaj. Beneficiați de mult simț practic. Dar aveți nevoie de afectivitate, în special în sânul familiei.

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Veți avea multe întâlniri amoroase și de afaceri. În dragoste, vă dovediți cam instabil. Astrele vă vor da un nou impuls. Nu chelțuiți prea mult, fiți moderat.

La serviciu, executați unele proiecte dificile, cu succes. Dar nu contați prea mult pe anturaj. În familie, stopați un conflict printr-o intervenție decisă.

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Treceți prin momente amoroase extrem de delicate. Aveți uneori tendința de a ezita, de a vă pune multe întrebări. Veți avea o întâlnire importantă, care vă va schimba profund.

La serviciu, simțiți o ostilitate din partea colegilor. Dar vă comportați normal și nu intrați în polemici. Vă stăpânește totuși un sentiment de singurătate. Ce-ar fi să dialogați mai mult cu partenerul?

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 tamaduitoarea Aurica
Banner-300x150-vrajitoarea Ciresica-ok
banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare