luni, 22 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Martie

Trebuie citit

Berbec  (21 Martie – 20 Aprilie)berbec 300px

Vă priviţi viitorul sentimental cu mult optimism şi chiar aveţi şanse să găsiţi ceea ce căutaţi. Mai ales că banii nu vă lipsesc şi nici norocul.

Dar optimismul dvs. se manifestă şi în activitatea de zi cu zi. Sunteţi vigilent, eficient şi susţinut de şefi şi de anturaj. Faceţi proba încrederii şi succesul nu vă va ocoli. În familie, vă bucuraţi de atenţie şi de preţuire.

 

 

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)taur 300px

Astrele vă protejează în iubire, aşa încât trebuie să profitaţi. Veţi avea o întâlnire importantă, care v-ar putea destabiliza puţin. Vă bucuraţi de elanuri sentimentale şi de succes financiar.

La serviciu, veţi dispune de un aliat neaşteptat şi vă veţi consolida situaţia. Trebuie să aveţi însă mai multă răbdare. Vă plictisiţi cam repede şi riscaţi să faceţi multe greşeli. Nu tentaţi unor tentaţii… Vă paşte un conflict.

 

 

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)gemeni 300px

Cu mult curaj, pulverizaţi toate obstacolele care v-ar putea despărţi de persoana iubită. Iubiţi intens şi fără complexe. Gestionaţi cu multă eficacitate banii şi prietenii şi vă bucuraţi de multe favoruri.

Evitaţi să vă băgaţi în prea multe afaceri, pentru că riscaţi să le încurcaţi. Fiţi mai atent la detalii. Partenerul este puţin cam supărat pe dvs. şi ar fi bine să vă gândiţi mai mult la asta.

 

 

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)rac 300px

Succesele dvs. sentimentale vor creşte în această perioadă. Seduceţi uşor şi aveţi mult umor. Comunicaţi eficient. Dar vă creaţi şi multe antipatii.

Vă complicaţi viaţa pe plan profesional şi aveţi câţiva rivali declaraţi. Nu-i atacaţi, dar fiţi mereu pe fază. Arătaţi-vă cât mai înţelegător cu putinţă şi mai ales nu abuzaţi de autoritatea dvs.

 

 

Leu (23 Iulie – 23 August)leu 300px

Trăiţi multe momente de tandreţe şi de complicitate, în principal dacă sunteţi căsătorit. Iubirea este acum în centrul preocupărilor dvs. Profitaţi de libertate. Puteţi face nişte tranzacţii financiare reuşite.

La serviciu, fiţi însă vigilent, căci un conflict ar putea izbucni cu unul dintre superiorii dvs. Nimic serios, dar nu-l neglijaţi. Atenţie şi la partener, care s-a cam îndepărtat de dvs.

 

 

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)fecioara 300px

Nu este cazul să aspiraţi la armonie sentimentală! Nu în această lună! Iubiţi tensiunile în cuplu însă faceţi apoi toate eforturile pentru a linişti situaţia. O mică călătorie ar fi totuşi utilă pentru descreţirea frunţilor…

Organizaţi-vă mai bine eforturile la locul de muncă. Şefii vă urmăresc îndeaproape şi plănuiesc o avansare, o stimulare necesară şi meritată de dvs. În familie,s sunteţi constructiv şi foarte activ.

 

 

Balanţă (24 Septembrie – 23 Octombrie)balanta 300px

Sunteţi fidel, creativ, înţelegător şi plin de iubire. Trăiţi mari momente de înplinire pe plan sentimental şi vă bucuraţi din plin de viaţă. În cuplu, domneşte armonia.

Aveţi tot ce trebuie pentru a fi apreciat la locul de muncă iar şeful dvs. vă apreciază enorm. Se plănuieşte o schimbare indispensabilă activităţii dvs., din care veţi avea numai de câştigat. În familie, sunteţi preţuit.

 

 

Scorpion (24 Octombrie – 22 noiembrie)scorpion 300px

Nimic mai rău decât momentele de intimitate pentru a vă deschide inima! Simţiţi nevoia de a vă apropia de partener însă resimţiţi răceala acestuia. Totuşi, nu cedaţi.

La serviciu, este momentul de a vă pune lucrurile la punct. Urmăriţi o schimbare esenţială şi vreţi un alt loc de muncă. Probleme de sănătate cu un membru din familie. Griji şi temeri. Partenerul nu pare să vă înţeleagă.

 

 

Săgetător (23 Noiembrie – 21 Decembrie)sagetator 300px

O decepţie sentimentală nu ar fi imposibilă. Dar acest eveniment nu va căpăta proporţii exagerate. Vă găsiţi rapid echilibrul psihic graţie astrelor. Problemele financiare nu vă lasă în pace. Căutaţi un ajutor.

Vă simţiţi mai sigur pe sine şi gata de a înfrunta orice proiect fabulos. Totuşi, aveţi duşmani şi aceştia nu stau. Aveţi grijă! Partenerul pretinde mai multă dragoste şi atenţie din partea dvs.

 

 

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)capricorn 300px

O întâlnire cu o persoană iubită vă pune pe jar şi vă destabilizează. Alergaţi după senzaţii tari. Aveţi unele probleme cu banii şi încercaţi diferite rezolvări.

Vă gândiţi mult la viitorul dvs. profesional şi la carieră. Dar anturajul nu vă prea ajută sau nu vă înţelege perfect. Comunicaţi mai eficient şi înteţiţi-vă contractele. Partenerul vă susţine. În familie, totul merge bine.

 

 

Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)varsator 300px

Ocaziile de a trăi o aventură vor fi numeroase în această perioadă. Rezistaţi cu greu tentaţiilor devastatoare. Dacă cedaţi, culpabilitatea riscă să vă destabilizeze puţin. Pe plan financiar, nu aveţi probleme.

Şeful vă apreciază şi vă propune ceva de nerefuzat. Vă bucuraţi de stima sa şi a colectivului, însă şi de a familiei. Vor exista totuşi unele tensiuni, care se vor rezolva în mod fericit.

 

 

Peşti (20 Februarie – 20 Martie)pesti 300px

Sunteţi plin de pasiune şi parcă dezlănţuit. Iubirea vă invadează şi vă dedicaţi ei cu trup şi suflet. Este o adevărată explozie de sentimente!

La serviciu, lucrurile se complică şi trebuie să fiţi pregătit pentru orice fel de schimbare. Nu vă judecaţi prea aspru şefii. Abţineţi-vă de la critici şi sugestii. Fiţi atent însă la detalii.

 

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Arad și Germania pentru vrăjitoarea Margareta

Am apelat la vrăjitoarea Margareta pentru a-mi aduce soţul acasă, deoarece s-a încurcat chiar cu şefa lui, o femei...

Mulțumiri din Anglia și America pentru regina magiei albe Maria Câmpina

Doamna vrăjitoare Maria Câmpina, regina magiei albe din România, a rezolvat cazul meu extrem de repede și definitiv, după...

Mai multe articole ca acesta