miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Premoniţia ciudată a lui Booth

Trebuie citit

Premoniția este o impresie vagă, resimțită mai mult sau mai puțin într-o stare de veghe sau după un vis. Sentimentul că un avion se va prăbuși este o premoniție. Timp de 10 nopţi la rând, David Booth, director executiv în Cincinnati, a avut o asemenea premoniţie.

flight191
În 1979, David Booth avea 23 de ani. Pe parcursul a 10 nopţi la rând, a avut parte de același coșmar. Auzea mai întâi sunetul uriaş al motoarelor care pierdeau din viteză, apoi vedea un avion, un transportor de pasageri de la American Airlines care se abătea de la cursul său, îl vedea cum se întoarce în aer și cum plonja pe sol într-un infern de flăcări.
Marți, 22 mai1979, neliniştit, David a telefonat Administrației Federale a Aviației, la Aeroportul Internaţional din Cincinnati. De asemenea, a sunat şi la American Airlines și chiar la un psihiatru de la Universitatea din Cincinnati.
Pe 26 mai, un avion tip DC-10 al American Airlines s-a prăbușit pe aeroportul internațional din Chicago!
Au fost 275 de morţi. Aceasta a fost una dintre cele mai grave catastrofe aeriene din istoria Statelor Unite. Administrația Federală a Aviației l-a luat pe Booth suficient de serios pentru a încerca să găsească corespondențe între evenimente reale și acest coșmar, dar totul era prea vag, din păcate. Booth descrisese bine avionul DC-10 dar descrierea locurilor era insuficientă.

Aparatul de zbor a căzut pe spate și s-a zdrobit la sol în flăcări. Detaliile furnizate de Booth se aplicau Aeroportului Internațional din Chicago, dar nu a fost suficient de specifice pentru a determina locul dezastrului.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta