miercuri, 21 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Povestea mea tristă cu un francez

Trebuie citit

L-am cunoscut în aprilie 2013 la Paris. El avea 31de ani, eu 38. Frumos, carismă, finuţ în comportament, atrăgător pentru orice femeie. Am început să ieșim împreună.
A urmat o lună plină de pasiune în care m-am topit din cauza iubirii pentru acest bărbat.
Acest om este o minune. Am cunoscut momente de mare nebunie și până la urmă m-a cerut în căsătorie. Întotdeauna am visat la asta … dar într-un fel … abia îl cunoscusem. Aș spune că da, m-am blocat din cauza cererii lui.
Cred ca sunt prea timidă, mi-e teamă, dar poate că m-am simțit deja pierdută în sentimente. O lună mai târziu, s-a mutat la familia lui, dar ne vedeam des, în fiecare zi. M-am întors în ţară pentru o săptămână și … când ajung acasă, am citit un mesaj de la o prietenă pe Facebook: ştii pe XXXXX? Uh, da, ăsta e omul meu, de ce?
Am primit un mesaj de la el în limba engleză: vreau să te cunosc … Inima mi-a stat în loc. L-am contactat imediat pe facebook, dar mi-a zis că i-a fost spart contul şi că… nu are niciun acces.
Ce să cred? Are farmece făcute? Este serios sau mă minte? Este oare jumătatea mea? Am vreo speranţă cu acest bărbat sau a fost o simplă aventură?

Tereza, Madrid, Spania

copyrighr vrajitoarea Morgana
copyrighr vrajitoarea Morgana

Din fericire, acest bărbat te iubeşte şi este jumătatea ta. Are farmece făcute deşi el nu ştie.
Sunt multe femei care îl doresc deci va trebui să lupţi ca să-l ai. Nu ceda! Vino la o şedinţă de magie. Sună-mă ca să stabilim când.

Vrăjitoarea Morgana

Contact: 0760.149.917

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri recente din Europa pentru vrăjitoarea Florica

Multe felicitari, vrăjitoare Florica! Faci într-adevăr un lucru extrem de benefic pentru persoanele care sunt dominate de emoţii! Fiind o persoană anxioasă de fel, am reuşit, de-a lugul timpului

M-a scăpat de la falimentul firmei și de argintul viu

Doresc să mulţumesc expres vrăjitoarei Maria din Craiova deoarece prin harul ei, m-a scăpat de la falimentul firmei şi...

Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu

Mulţumesc mult doamnă ghicitoare Hara pentru că mi-aţi adus iubita înapoi după o tristețe de 3 ani. Sunteți minunată,...

Adevărata tămăduitoare și binefăcătoare Diana preferata maestrului Ion Țugui

Vine luna Martie, care este foarte benefică pentru curățare! Acum se fac cele mai puternice și eficiente ritualuri de...

Mai multe articole ca acesta