miercuri, 19 iunie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Ochii statuii Fecioarei sângerează

Trebuie citit

Acest caz este remarcabil. Eroina, nativă din Saragossa, nu avea decât 13 ani în 1938 când i-a apărut Fecioara sub o formă destul de complicată și s-a anunțat sub titlul prolix de Maria, Regina Victimelor și Mama Preoților, Meditatoare și Avocată universală. Această apariție s-a prezentat însă episodic timp de patru ani.

 

De mai multe ori, Fecioara i-a declarat micuței Maria Nieves Saiz dorința sa de a se realiza o statuie cu efigia sa, așa cum i-a apărut. În fața complexității proiectului – Madona arătându-se în compania copilului Iisus, cu picioarele pe un glob terestru comportând o cruce cât și un porumbel și 12 inimi aurite situate deasupra capului său – această statuie nu a fost realizată decât în 1961.

Abia ieșită din atelierul sculptorului, aceasta a început să sângereze. Analizele au relevat un sânge uman foarte pur din grupa A. Statuia (înaltă de 57 cm) a fost atunci închisă într-o cutie prevăzută cu geam și sigilii, operație efectuată în fața notarului.

Dar minunea s-a produs de alte șase ori în 14 ani, cu ocazia sărbătorilor liturgice. Sigiliile au fost întotdeauna găsite intacte. Precizare interesantă: uneori sângera inima Fecioarei, alteori ochii săi. Biserica nu s-a pronunțat în legătură cu acest fenomen.

 

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri noi pentru vrăjitoarea Cristina

Sunt Ana si vreau să-i mulţumesc doamnei Cristina pentru că mi-a adus iubitul înapoi.

Mulţumiri foarte noi din provincia spaniolă Malaga pentru celebra vrăjitoare Morgana

M-am stabilit în Spania cu familia după anii 90. Dar după plecarea fără veste a soţiei mele am intrat...

Mulţumiri pentru celebra vrăjitoare Florica primite din Italia și Australia

Timp de cinci ani nu mi-a mers bine deloc, totul se ducea pe apa sâmbetei și căzusem în depresie. Am apelat şi eu la doamna vrăjitoare Florica, care prin puterile ei şi plantele magice mi-a rezolvat problema şi sunt fericit.

Mulţumiri din Armenia și Germania pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Îi mulţumesc din suflet doamnei tămăduitoare și vrăjitoare Anastasia Venus care m-a ajutat să îmi recapăt soţia din mâinile...

Mai multe articole ca acesta