miercuri, 22 mai, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Necazurile se ţin lanţ de mine

Trebuie citit

Doamnă Morgana,
Numele meu este Mirela. V-am scris şi eu cu ceva timp în urmă, dar am revenit cu această scrisoare pentru că am dat de altă problemă.
Se pare că necazurile se ţin lanţ de mine. Şi nu ştiu de ce. Nu ştiu cu ce am greşit, nu ştiu unde am greşit. Am auzit un zvon de prietenul meu. Se spune că vrea să se căsătorească cu acea fată de care v-am spus în scrisoarea anterioară. Eu stau şi plâng ca o proastă şi el îşi face planuri de căsătorie. Oare chiar a uitat de mine de tot?
De când am auzit acel lucru m-a dat peste cap, m-a răscolit de tot, parcă am un gol în stomac, nu pot să mai fac nimic, nu mai am chef de nimic. Mănânc în silă, ca să nu mor de foame, şi ca să nu îmi supăr părinţii (şi aşa au şi dânşii destule probleme de sănătate, tata are o pareză pe partea stângă, iar mama diabet).
Vă daţi seama, dacă i-aş mai necăji şi eu cu problemele mele ce s-ar întâmpla? Uneori, în faţa părinţilor trebuie să mă prefac că zâmbesc, deşi sufletul în mine plânge. Dar mă gândesc şi la sănătatea lor. Este foarte greu pentru mine.
Părinţii mei nu ştiu ce este în sufletul meu. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi, nu lăsaţi să se întâmple acest lucru, îl iubesc prea mult. Dumneavoastră sunteţi singura care puteţi opri acest lucru şi care mă puteţi ajuta. Ştiu că sunteţi o vrăjitoare foarte bună, din această cauză vă cer ajutorul.

Morgana
Morgana

Cred şi sunt sigură că sunteţi singura care mă poate ajuta. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi, aduceţi-l pe prietenul meu din nou lângă mine şi vă voi mulţumi şi eu neîncetat.
Veţi fi şi dumneavoastră mulţumită de mine pentru că vă respect foarte mult, şi la rândul meu vreau să vă mulţumesc şi eu. Îl iubesc enorm de mult pe prietenul meu, el este cel mai important dar pentru mine şi pentru un dar ca el, voi mulţumi neîncetat. Sunt o fată care îşi respectă cuvântul.
Cât de mult vă stimez şi cât de mult mi-aş dori să ştiu să fac ce ştiţi dumneavoastră să faceţi. Dar pentru acest lucru trebuie să ai har şi mai ales un profesor bun. Dumneavoastră aţi avut o profesoară bună, bunica dumneavoastră şi sigur că şi pe mama dvs. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi. De când am auzit acel lucru de prietenul meu, nu am mai fost în stare de nimic, nu am mai avut puterea decât să vă scriu şi să vă spun ce mi se întâmplă.
Multă sănătate, numai bine. Vă mulţumesc din tot sufletul.

Mirela, Valencia

Dragă Mirela,
Pentru toate aceste probleme ale tale, am rezolvare. Vino la mine! Sună-mă !

Vrăjitoarea Morgana

Telefon: 0760.149.917

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din străinătate pentru vrăjitoarea Margareta

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Margareta pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi după ce i se făcuseră farmece puternice

Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Mulţumesc mult vrăjitoarei Rodica Gheorghe deoarece m-a rezolvat de impotenţă şi de alcoolism pe tata. A fost incredibil ceea ce a...

Mulţumiri din Anglia și din țară pentru clarvăzătoarea mama Maria din Buzău

Mulţumesc doamnei clarvăzătoare mama Maria din Buzău pentru binele pe care mi l-a făcut de curând. M-a lecuit de...

Mulțumiri din Italia și Brazilia pentru regina magiei negre Morgana

Am iubit-o întotdeauna! Eram căsătorit cu altă femeie dar mi-am asumat riscul, am divorțat de aceasta pentru a mă...

Mai multe articole ca acesta