duminică, 14 iulie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Misterul lacului Bodom

Trebuie citit

Totul a început în 1960. În orășelul Esbo, din Finlanda se găsește un lac numit Bodominjarvi (în finlandeză). Patru tineri, doi băieți și două fete au întins corturile pe malul lacului. Numai unul a supraviețuit acestei nopți dramatice.
În timpul nopții grupul a fost atacat de un personaj misterios care s-a luat de tot grupul. Unul dintre băieți, Nils Gustafsson, a reușit să iasă din cort în timp ce prietenii săi erau masacrați.

 

victimele de la Bodrom
El a povestit poliției că bărbatul avea o strălucire roșiatică în ochi. Ucigașul misterios a dat dovadă de o violență sălbatică deoarece corpurile au fost găsite adânc în apele lacului, tăiate în bucăți.
Autopsia a revelat că doar o sabie foarte mare ar fi putut să provoace asemenea răni. Nils Gustafsson a rămas mut aproape un an, fără a-și putea reveni din șoc. El a povestit că cel care a venit să-i caute era mort!!!
Dar nimeni nu a putut dezminți sau confirma spusele sale având în vedere că nu a mai existat niciun alt martor la acest coșmar. În 2005 a fost acuzat de uciderea prietenilor săi dar a fost declarat nevinovat din lipsă de probe.
Nici acum nu se știe aproape nimic despre crima sa: cu ce armă a acționat asasinul? Ce a devenit? Avea într-adevăr o strălucire roșie în ochi, după cum a afirmat singurul martor, Gustafsson? Misterul rămâne întreg…

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri din Baia Mare și Germania pentru vrăjitoarea Ramona

Trebuie să vă spun că am fost tare disperată datorită unei boli care mă ţinea la pat de luni...

Vrăjitoarea Delia din Craiova

Vrăjitoarea Delia din Craiova este cea mai puternică din România. Vă aşteaptă cu ritualuri deosebite care pot să rezolve clar, repede şi definitiv problemele dumneavoastră.

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România

Incontestabila lideră a vrăjitoarelor din România, Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Roma și Craiova

Mulţumesc mult de tot doamnei tămăduitoare  și clarvăzătoare Hara pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi,...

Mai multe articole ca acesta