miercuri, 28 februarie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Misterul lacului Bodom

Trebuie citit

Totul a început în 1960. În orășelul Esbo, din Finlanda se găsește un lac numit Bodominjarvi (în finlandeză). Patru tineri, doi băieți și două fete au întins corturile pe malul lacului. Numai unul a supraviețuit acestei nopți dramatice.
În timpul nopții grupul a fost atacat de un personaj misterios care s-a luat de tot grupul. Unul dintre băieți, Nils Gustafsson, a reușit să iasă din cort în timp ce prietenii săi erau masacrați.

 

victimele de la Bodrom
El a povestit poliției că bărbatul avea o strălucire roșiatică în ochi. Ucigașul misterios a dat dovadă de o violență sălbatică deoarece corpurile au fost găsite adânc în apele lacului, tăiate în bucăți.
Autopsia a revelat că doar o sabie foarte mare ar fi putut să provoace asemenea răni. Nils Gustafsson a rămas mut aproape un an, fără a-și putea reveni din șoc. El a povestit că cel care a venit să-i caute era mort!!!
Dar nimeni nu a putut dezminți sau confirma spusele sale având în vedere că nu a mai existat niciun alt martor la acest coșmar. În 2005 a fost acuzat de uciderea prietenilor săi dar a fost declarat nevinovat din lipsă de probe.
Nici acum nu se știe aproape nimic despre crima sa: cu ce armă a acționat asasinul? Ce a devenit? Avea într-adevăr o strălucire roșie în ochi, după cum a afirmat singurul martor, Gustafsson? Misterul rămâne întreg…

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și America pentru regina magiei albe Maria Câmpina

Doamna vrăjitoare Maria Câmpina, regina magiei albe din România, a rezolvat cazul meu extrem de repede și definitiv, după...

Mulţumiri din Copșa Mică și Brașov primite de cea mai puternică vrăjitoare din Europa – vrăjitoarea Anastasia Venus

Am căutat luni la rând o vrăjitoare bună și serioasă dar dădeam numai de impostoare și toate m-au înșelat...

Mulțumiri din Europa și România pentru clarvăzătoarea și tămăduitoarea Elena

Sunt Emil și vă declar că datorită dependeței mele la jocuri de noroc am ajuns să-mi pierd casa și...

Vrăjitoarea Elena Minodora are cele mai puternice leacuri și ritualuri în luna martie

Vrăjitoarea Elena Minodora, o profesionistă de marcă în peisajul autohton de magie, recunoscută pentru realizările ei de succes cu...

Mai multe articole ca acesta