Crima

David Berkowitz asasina cuplurile îndrăgostite

0 51

Mai este supranumit “Fiul lui Sam”. La 24 de ani, tabloul său de vânătoare era constituit din șase victime ucise și șapte rănite în 1976 și 1977. A fost condamnat la 365 de ani de pușcărie!!
Era descris ca un tânăr cu o față rotundă, cu părul șaten lung, ochii apropiați, cu o gură subțire, cu un nas mare și aerul timid. Tatăl său era necunoscut, iar mama a refuzat să-l adopte. Mama sa adoptivă a murit însă când el avea 14 ani. Mai târziu, revenit din războiul din Coreea, a plecat să-și caute mama adevărată. A găsit-o însă întâlnirea l-a decepționat, căci ea nu l-a acceptat nici de data asta. Celibatar, s-a logodit totuși cu o brunetă cu părul lung care nu l-a mai așteptat să-și termine stagiul militar.

În 1974, David a aflat că adevăratul său nume era Richard Falco. Privind în cartea de telefon, el a găsit-o pe Betty Falco și cei doi au intrat în contact.

David Berkowitz sursa foto Wikipedia

David Berkowitz sursa foto Wikipedia

De copil, el a arătat o cruditate extremă față de animale. Vărsa amoniac în apa peștilor roșii și otrăvea canarii mamei sale adoptive. Dar șoarecilor, fluturilor și altor animale le rezerva în schimb torturi ciudate. Toate astea pentru a verifica puterea sa asupra ființelor vii. Aparent integrat socioprofesional, el era un poștaș normal și jovial.

În realitate, înainte de a-și începe seria de crime, David era profund decepționat de a nu fi fost acceptat în corpul pompierilor. A aprins 1500 de incendii la New York, după datele poliției. Dar asta nu l-a împiedicat să participe la acțiuni de salvare în timpul muncii sale la o firmă de transporturi, fiind tratat drept “erou”. Victimele sale erau cupluri de îndrăgostiți, de preferință cu fete cu părul lung și șaten, sau femei singure de același tip.

După un prim act cu cuțitul care i-a displăcut din cauza împroșcării cu sânge a coborât, din prudență, în Texas pentru a-și cumpăra o armă de calibrul 44 cu muniții și trăgea, în timpul nopții, asupra cuplurilor îndrăgostite din mașinile lor sau a femeilor singure. Ieșea la vânătoare în fiecare noapte, dar nu acționa decât în circumstanțe propice (deci premeditate în stare conștientă). În schimb, în nopțile fără crimă, el se reîntorcea la locurile actelor anterioare pentru a retrăi momentele exaltante. Dădea dovadă de o juisare erotică și de “glorie” de a domina. Întotdeauna asista la îngroparea victimelor sale.

După crimele sale, adresa mesaje poliției pentru a revendica actul și pentru a adresa amenințări: “Străzile vor deveni roșii de sânge.” El pretindea că acționează sub efectul unei dedublări de personalitate, sub ordinele “dublurilor” sale Sam sau Craig (de unde și porecla sa de “Fiul lui Sam”). Conform explicațiilor sale, “Sam” ar fi fost o voce demonică care îi ordona de a ucide și care i-a vorbit prin câinele vecinului.

În timpul unei întrețineri în pușcărie, după condamnarea sa, cu Robert K. Ressier, el a declarat că l-a inventat conștient pe “Sam” și comunicarea cu câinele pentru a-și bate joc de jurnaliștii care publicau acele elucubrații, de justiție și de psihiatrii, și mai ales pentru a putea pleda boala mentală. Sam era prenumele unuia dintre vecinii săi și Craig nu era altcineva decât seriful-adjunct, care ancheta crimele sale și care locuia de asemenea în același imobil. Câinele în chestiune nu a vorbit, desigur, niciodată. El a precizat că în realitate, ceea ce-l interesa cel mai mult era de a-și exercita puterea asupra vieții și morții ființelor. În schimb, el a mărturisit despre componenta erotică, totuși prezentă în maniera sa de a retrăi momentele crimelor și a afirma că dragostea unei “femei gentile” care ar fi acceptat fantasmele sale l-ar fi împiedicat de a comite crimele. Această ultimă versiune era oare o nouă fabulație de-a sa?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare