luni, 22 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Magie neagră şi crime inexplicabile în Haiti

Trebuie citit

În Haiti, în ultima vreme, tot mai multe crime sunt legate de magia neagră, într-o ţară unde vrăjitoria este la mare preţ.
În 2009, în sudul insulei, un caz a făcut multe valuri şi a răspândit groază. Un grup de oameni care participau la o veghe de rugăciune au fost ucişi în timpul nopţii.

Papusa voodoo
Papusa voodoo

Un amănunt special a dat fiori pur şi simplu : sub tălpile picioarelor, victimele aveau o inimă străpunsă de o săgeată. Supravieţuitorii acestui masacru, înspăimântaţi, au declarat că aveau de-a face cu « o forţă necunoscută ».
Recent, a reapărut aceeaşi expresie, cu ocazia unei alte tragedii care a survenit într-o localitate de pe dealurile de la Thomassin, numită Pétition-Ville, unde o familie a fost aproape decimată. Patru persoane au fost ucise, inclusiv un copil, în timp ce alte cinci persoane au fost duse la spital în stare foarte critică, după cum a declarat agenţia Alertehaiti.
Potrivit acesteia, pe corpurile victimelor nu s-a găsit nicio urmă de rană ! Niciun indiciu la persoanele moarte sau la cele care au fost duse la spital din care să se constate că oamenii au fost supuşi violenţelor.
Mai mult, nu s-a observat nicio urmă de furt, deşi în zonă au fost consemnate recent câteva.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei locale, martorii ar fi declarat că s-au confruntat cu o « prezenţă de origine necunoscută » , sugerând că ar fi vorba despre magie neagră.
La Jacmel, o localitate învecinată, 40 de eleve au declarat că au trăit « lucruri ciudate », dar nimeni nu a murit. La Miragoâne, un tânăr a fost găsit mort în casa lui cu o gaură în gât, care i-a fost tăiat.
În Haiti au avut loc multe asasinate inexplicabile, în timp ce poliţia rămâne perplecsă şi nu ştie cine sunt autorii acestor crime.
Din 2003, în Haiti s-a stabilit ca religie oficială voodoo. În plus, legea nu prevede nicio sancţiune împotriva criminalilor care acţionează sub pavăza misticismului. Judecătorii dispun chiar de un vraci personal, numit hougan sau bocor. În ţară, voodoo şi politica sunt foarte legate. De pildă, un vrăjitor tânăr are ambiţii prezidenţiale.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Sandra primite din Cluj Napoca și Europa

Mulţumesc enorm doamnei vrăjitoarei Sandra care a reuşit să mă scape de blestem și mi-a dezlegat cununiile. Simt că...

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Mercedeza din America și Italia

Intrasem într-un anturaj nefast al jocurile de noroc, pierdeam zilele și nopțile la rând, eram dependent și făceam rău...

Mulţumiri recente pentru vrăjitoarea Mercedeza din Craiova

Am avut mari probleme cu jocurile de noroc şi mi-am pierdut averea din prostie. Dar din fericire, am găsit un sprijin nesperat la doamna Mercedeza din Craiova, care s-a luptat enorm cu demonii din mine

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia

Mulţumesc mult doamnei vrăjitoare Rodica Gheorghe pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi din braţele unei...

Mai multe articole ca acesta