joi, 18 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

M-a trădat cu o puştoaică frumoasă

Trebuie citit

Aveam impresia familia mea evolua bine în sensul pe care îl doream. Într-o zi, soţul meu a recunoscut teama de a îmbătrâni şi mi-a declarat că mă iubeşte şi mai tare. Între noi există o diferenţă considerabilă de vârstă, care nu m-a interesat în mod special. Mai mult el şi-a făcut griji!
Am făcut multe eforturi să nu se simtă prost, să-l înţeleg şi să-l accept. Dar în ultima vreme, m-a supărat foarte mult. Mai precis, m-a trădat. Şi nu cu orice femeie, ci cu o puştoaică (chiar şi faţă de mine).
Ce dorea să demonstreze prin asta? Am trecut prin câteva crize şi depresii datorită soţului meu, care urmărea cu orice preţ aventura. Între timp, a început să bea cu prietenii săi şi când venea acasă, mai întotdeauna era pus pe ceartă cu mine.
Îmi era frică de el, pentru că am de-a face cu un om violent şi imprevizibil.
M-a ţinut în tensiune luni în şir cu comportamentul său aberant. Nu s-a gândit la starea mea de sănătate şi la sentimentele mele. Am sperat că-l voi putea schimba prin cuvinte…
Nu s-a putut. Aşa încât, am recurs şi eu la alte metode, pentru că totuşi nu am vrut să-i dau cu piciorul. Şi am apelat la vrăjitoarea Morgana, cu sufletul deschis, pentru a mă ajuta.
Mi-a făcut descântece şi în urma unor ritualuri, lucrurile au început, treptat, să se îndrepte. Soţul meu a început să discute deschis cu mine şi, cel mai important, să renunţe la viciile sale majore, femeile şi băutura.
Tandreţea sa neobişnuită m-a făcut să capăt din nou încredere în el şi să îl am la suflet, cum se spune. Să fi fost o rătăcire de-a sa?!
Acum, cert este că-i altfel, un om calculat, cerebral, serios, aproape perfect. Şi el se bucură de faptul că a reuşit să scape de capcane şi de tentaţii. Este foarte important pentru noi.
Iar vrăjitoarea Morgana are un aport esenţial, sunt ferm convinsă. Mii de mulţumiri!

Katty, Los Angeles, SUA

Morgana
Morgana, copyright Segra Media

Telefon vrăjitoarea Morgana: 0760.149917

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri din Anglia și Satu Mare pentru vrăjitoarea Morgana – declarată vrăjitoare autentică în Marea Britanie

După mari eșecuri de a-mi întemeia şi eu o familie, am apelat cu succes la vrăjitoarea Morgana. Am fost...

Mulţumiri recente din România și Spania primite de cea mai puternică vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Anastasia Venus

Este greu să găsești o vrăjitoare serioasă și puternică precum vrăjitoarea Anastasia Venus. De fapt, nu credeam că există...

Mulțumiri din Roma și Londra pentru vrăjitoarea Cristina

Mulţumesc vrăjitoarei Cristina care, prin rugăciunile ei la telefon și prin ritualuri magice numai de ea cunoscute mi-a dezlegat...

M-a părăsit şi acum sunt disperat

Stimată doamnă Yagmur, Am şi eu nevoie de ajutorul dvs. În urmă cu un an am cunoscut o femeie de...

Mai multe articole ca acesta