Horoscop

Horoscopul lunii Septembrie 2019

0 10

Berbec 

Veţi avea schimbări foarte pozitive pe plan conjugal. Ar putea interveni un blocaj fericit. Pregătiţi-vă pentru evenimente importante. Veţi avea unele întâlniri insolite, iar pasiunea va erupe.

Mutări importante la locul dvs. de muncă. Veţi fi printre norocoşi. Dar nu mizaţi pe asta prea mult, căci lucrurile se pot schimba foarte repede. Riscă să se producă o neglijenţă, cu consecinţe foarte grave.

Taur

Cu puţină şansă, partenerul vă va înţelege bunele intenţii şi va reacţiona pozitiv. Dar nu forţaţi prea tare lucrurile şi daţi-i puţin răgaz. Aveţi un apetit formidabil de a trăi.

Puteţi să vă fructificaţi resursele materiale. Rezistaţi la câteva atacuri nedrepte care vor veni din partea unor duşmani, însă nu vă răzbunaţi. Aşteptaţi un prilej mai bun pentru a vă impune punctele de vedere.

Gemeni 

Problemele de fond vor provoca discuţii aprinse în cuplu. Veţi descoperi că aspiraţiile partenerului diferă radical de ale dvs. Este deci ocazia de a angaja un dialog profund în scopul de a ajunge la un compromis acceptabil pentru ambele părţi.

Modul dvs. de viaţă dereglat poate fi sursa unor tulburări de sănătate subite. Supravegheaţi-vă sistemul nervos şi acordaţi mai mult timp odihnei.

Rac

Este inutil de a lua o decizie fermă în această perioadă asupra vieţii conjugale. Ar fi necesar să puneţi la punct detaliile neînţelegerilor din cuplu şi să găsiţi soluţii salvatoare. Aşteptaţi.

La serviciu, vor avea loc variaţii fără mare importanţă. Munciţi pe brânci iar rezultatele parcă nu se mai arată. Există multă nelinişte în sufletul dvs. De ce?

Leu 

Presupuneţi că partenerul ar fi infidel şi de aceea, vă dovediţi foarte suspicios. Dar mai bine ar trebui să cunoaşteţi adevărul decât să vă faceţi atât de multe probleme.

Inteligenţa dvs. şi simţul realităţii se vor dovedi cele mai bune atuuri în calea obstacolelor care vor apărea în viaţa dvs. profesională. Nu neglijaţi atenţia pe care trebuie să o acordaţi celor care vă înconjoară.

Fecioară 

Sentimentele dvs. s-au schimbat brusc faţă de partener. Doriţi mai multă implicare pasională din partea sa şi plănuiţi câteva vizite, călătorii şi distracţii. Dar relaţia cu partenerul este destul de instabilă.

Pe plan financiar, veţi fi destul de pregătit de a începe un proiect drag. Concentraţi-vă toate eforturile asupra lui. La serviciu, tulburări la nivelul superior cu consecinţe majore pentru toţi.

Balanţă 

Trebuie să faceţi faţă unor acuze emise de partener, care se simte neglijat. Apele vor fi tulbure în cuplu şi este nevoie de multă răbdare, toleranţă şi suferinţă pentru a ajunge la un numitor comun.

Aveţi mare nevoie de bani iar punga dvs. s-a cam golit. O speranţă poate însă să vină de la serviciu. Un proiect capătă contur şi vă deschide noi perspective.

Scorpion

În dragoste, sunteţi plin de contradicţii. Cuplul pare să-şi revină după o perioadă tulbure, în care partenerul a manifestat o neînţelegere şi o distanţă care v-au deranjat.

La serviciu, şeful vă oferă un nou proiect. O şansă de a vă impune talentul şi de a vă stabiliza poziţia în faţa anturajului. Vă înconjuraţi numai cu oameni capabili şi de mare încredere.

2019 horoscop bleu
2019 horoscop bleu

Săgetător

Aveţi nevoie mai mult decât oricând de a duce o viaţă amoroasă şi de a vă înţelege, sub toate aspectele, cu partenerul. Vă interesează enorm securitatea în cuplu. Dar partenerul revendică mai multă libertate şi nu vă convine.

Situaţia dvs. materială se prezintă bine. Sunteţi prudent şi nu cheltuiţi în exces. Trebuie însă să faceţi faţă unui obstacol la serviciu, probabil o ceartă sau o invidie răutăcioasă.

Capricorn 

Sunteţi plin de pasiune, iraţional, de necontrolat, impulsiv şi totuşi, fericit. Viaţa vi se pare frumoasă în compania partenerului şi plănuiţi câteva schimbări mici însă importante pentru voi.

Problema financiară ar putea evolua în sens pozitiv, printr-o implicare într-o afacere care vi se propune sau o nouă responsabilitate la locul de muncă. Şefii vă apreciază valoarea profesională.

Vărsător 

Daţi o mare atenţie tentaţiei unei aventuri extraconjugale, care riscă să creeze disensiuni în cuplul dvs.  Fiţi precaut şi nu riscaţi inutil. Reţineţi-vă de la orice problemă de infidelitate.

De altfel, partenerul a început să devină din ce în ce mai suspicios. La serviciu, unele schimbări pozitive, un client nou, vă aduc compensaţii financiare substanţiale.

Peşti 

Viaţa dvs. conjugală va cunoaşte o mare schimbare. Fericirea va fi autentică, vie, vă va domina clar şi vă bucuraţi de clipe pline de strălucire, graţie partenerului de viaţă.

Unele cheltuieli neprevăzute vă subţiază bugetul familiei şi nu vă convine. Fiţi vigilent la serviciu, în special cu un coleg invidios, care ţese o mică răzbunare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare