Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Iunie 2020

0 10

Berbec 

Vă temeţi că partenerul nu vă mai iubeşte şi aceasta ar complica serios viaţa de cuplu. Dar sunt idei false, simple presupuneri. Nu aveţi de ce să vă temeţi. Cereţi totuşi dovezi.

Dinamismul şi încrederea în dvs. vă vor ajuta să vă amelioraţi viaţa profesională. Nu ezitaţi de a lua iniţiative. Dar nu toţi sunt de acord cu ele. Veţi avea unele conflicte. În cuplu, se vor naşte câteva dispute. Temperaţi-vă puţin!

Taur

Aveţi tendinţe erotice care vă vor pune în ipostaze jenante. Nu exageraţi. S-ar impune mai multă decenţă şi autocontrol. Atenţie, gestionaţi-vă bine banii.

Graţie astrelor, veţi avea o energie ca să începeţi unele proiecte importante. Şeful vă susţine. Trebuie să ştiţi că se impun unele concesii în familie. Partenerul se simte cam neglijat şi vrea o schimbare. Ar fi bine să-l luaţi în calcul.

Gemeni 

Aveţi toate şansele de a provoca evenimente amoroase care vă vor bulversa viaţa şi veţi trăi momente memorabile. Vă veţi înţelege mai bine partenerul. Dar sunteţi solitar.

La serviciu, se preconizează schimbări majore. În aparenţă, nu va fi mare lucru. De fapt, lucraţi din umbră pentru a slăbi autoritatea unui şef prea vanitos. Iar colegii vă susţin. Schimbaţi ambianţa din cămin, prin planuri îndrăzneţe.

Rac

Începeţi să traversaţi o perioadă pozitivă. Relaţiilor dvs. sentimentele nu le vor lipsi armonia. Puteţi să vă manifestaţi tandreţea faţă de partenerul dvs., fără teamă.

Nu aveţi încredere în oricine la serviciu. Mare atenţie cui destăinuiţi unele secrete. S-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. În familie, totul va fi bine şi vă veţi bucura de momente intense, pline de optimism.

Leu 

Climatul conjugal (sau de cuplu) se dovedeşte din ce în ce mai pasional. Sentimente arzătoare vă animă. Vor fi de sălbăticie sau de nebunie? Alegeţi!

Cu banii staţi excelent, însă nu se impun investiţii. Fiţi atent la bârfele unor colegi, care s-ar putea lăsa cu un scandal de proporţii. Nu luaţi iniţiative care să nu fie pe placul şefilor. Prudenţa înainte de toate.

Fecioară 

Viaţa dvs. de cuplu va fi armonioasă graţie susţinerilor astrale. Evitaţi totuşi o persoană care vă dă târcoale şi care vrea să vă tragă într-o capcană. Se va putea naşte o gelozie surdă şi ar fi bine să o evitaţi.

La serviciu, multe schimbări radicale din mers. Unele vă vor surprinde total. Nu sunt însă motive de temeri. Sunteţi înconjurat de oameni competenţi şi veţi reuşi în ceea ce vă propuneţi. Iar partenerul vă susţine.

Balanţă 

Veţi trăi o iluzie amoroasă, himere şi fantasme. În mod cert, riscaţi să vă rupeţi de realitate şi nu este bine. Partenerul vă va ajuta însă să vă recăpătaţi echilibrul.

Interesul vă impune să fiţi răbdător.Cum merg lucrurile acum la serviciu, nu sunteţi în stare să evoluaţi. Se impune deci o schimbare esenţială, dacă chiar doriţi asta. Partenerul v-o cere şi el.

Scorpion 

Veţi avea o întâlnire amoroasă importantă, care riscă să vă destabilizeze serios. Şi nu sunteţi pregătit… Vă aprindeţi repede. Pasiunea vă va domina mult timp. Profitaţi însă de unele schimbări în curs pentru a vă afirma personalitatea şi dorinţele.

Dispuneţi de cea mai mare libertate de acţiune la serviciu şi sunteţi pe cale de a lua decizii importante pentru cariera dvs., pe viitor şi pentru familie. Veţi triumfa.

Săgetător 

Traversaţi o perioadă extrem de agreabilă pentru viaţa dvs. de cuplu. Sunteţi înconjurat de familie şi de prieteni, de iubire şi de afecţiune. Nimic nu pare să vă lipsească. Poate doar o anume independenţă?

Este o perioadă favorabilă contactelor pe plan profesional, comunicării, semnării unor contracte. Veţi face multe deplasări şi veţi obţine o recunoaştere din partea anturajului pentru calităţile dvs. de strateg.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Capricorn 

Dragostea va fi sub auspicii bune. Nu vă neglijaţi partenerul şi vă ocupaţi de favorurile sale. Lăsaţi afacerile de-o parte. Raporturile sentimentale şi complicitatea vă încântă.

Şeful vă va propune o avansare sau măcar o motivaţie salarială substanţială. Profitaţi. Toate astea vă vor da curajul de a avansa proiecte ambiţioase, care pot să aibă cale liberă. Acceptaţi însă de a ţine cont de sugestiile partenerului dvs. pentru bunul mers în cămin.

Vărsător 

Nu vă vor lipsi întâlnirile neprevăzute şi posibil câteva idile. Nu vă ambalaţi totuşi prea tare şi păstraţi un minim gram de precauţie. Încercaţi să evitaţi o catastrofă financiară şi limitaţi-vă la strictul necesar.

Nici la serviciu lucrurile nu stau prea strălucit. Fiţi rezervat în a propune proiecte sau soluţii. Studiaţi atent fondul problemei şi nu vă avântaţi în neştiut.

Peşti 

Gelozia vă domină sufletul. Dar nu este nimic important. Dacă nu exageraţi, puteţi trece cu uşurinţă peste un obstacol. Veţi trece printr-o durere care vă va măcina.

La serviciu, intraţi într-un conflict straniu, pe care l-aţi fi putut evita. Şeful vă enervează şi vă pune beţe în roate. Nu neglijaţi motivaţiile acestuia. Nu vă ambalaţi şi fiţi precaut, mai mult decât oricând.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare