marți, 16 aprilie, 2024
Banner-300x150-Strega
Banner Segra Media 300x150
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 1050x250 Anastasia Venus

Horoscopul lunii Iunie 2020

Trebuie citit

Berbec 

Vă temeţi că partenerul nu vă mai iubeşte şi aceasta ar complica serios viaţa de cuplu. Dar sunt idei false, simple presupuneri. Nu aveţi de ce să vă temeţi. Cereţi totuşi dovezi.

Dinamismul şi încrederea în dvs. vă vor ajuta să vă amelioraţi viaţa profesională. Nu ezitaţi de a lua iniţiative. Dar nu toţi sunt de acord cu ele. Veţi avea unele conflicte. În cuplu, se vor naşte câteva dispute. Temperaţi-vă puţin!

Taur

Aveţi tendinţe erotice care vă vor pune în ipostaze jenante. Nu exageraţi. S-ar impune mai multă decenţă şi autocontrol. Atenţie, gestionaţi-vă bine banii.

Graţie astrelor, veţi avea o energie ca să începeţi unele proiecte importante. Şeful vă susţine. Trebuie să ştiţi că se impun unele concesii în familie. Partenerul se simte cam neglijat şi vrea o schimbare. Ar fi bine să-l luaţi în calcul.

Gemeni 

Aveţi toate şansele de a provoca evenimente amoroase care vă vor bulversa viaţa şi veţi trăi momente memorabile. Vă veţi înţelege mai bine partenerul. Dar sunteţi solitar.

La serviciu, se preconizează schimbări majore. În aparenţă, nu va fi mare lucru. De fapt, lucraţi din umbră pentru a slăbi autoritatea unui şef prea vanitos. Iar colegii vă susţin. Schimbaţi ambianţa din cămin, prin planuri îndrăzneţe.

Rac

Începeţi să traversaţi o perioadă pozitivă. Relaţiilor dvs. sentimentele nu le vor lipsi armonia. Puteţi să vă manifestaţi tandreţea faţă de partenerul dvs., fără teamă.

Nu aveţi încredere în oricine la serviciu. Mare atenţie cui destăinuiţi unele secrete. S-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. În familie, totul va fi bine şi vă veţi bucura de momente intense, pline de optimism.

Leu 

Climatul conjugal (sau de cuplu) se dovedeşte din ce în ce mai pasional. Sentimente arzătoare vă animă. Vor fi de sălbăticie sau de nebunie? Alegeţi!

Cu banii staţi excelent, însă nu se impun investiţii. Fiţi atent la bârfele unor colegi, care s-ar putea lăsa cu un scandal de proporţii. Nu luaţi iniţiative care să nu fie pe placul şefilor. Prudenţa înainte de toate.

Fecioară 

Viaţa dvs. de cuplu va fi armonioasă graţie susţinerilor astrale. Evitaţi totuşi o persoană care vă dă târcoale şi care vrea să vă tragă într-o capcană. Se va putea naşte o gelozie surdă şi ar fi bine să o evitaţi.

La serviciu, multe schimbări radicale din mers. Unele vă vor surprinde total. Nu sunt însă motive de temeri. Sunteţi înconjurat de oameni competenţi şi veţi reuşi în ceea ce vă propuneţi. Iar partenerul vă susţine.

Balanţă 

Veţi trăi o iluzie amoroasă, himere şi fantasme. În mod cert, riscaţi să vă rupeţi de realitate şi nu este bine. Partenerul vă va ajuta însă să vă recăpătaţi echilibrul.

Interesul vă impune să fiţi răbdător.Cum merg lucrurile acum la serviciu, nu sunteţi în stare să evoluaţi. Se impune deci o schimbare esenţială, dacă chiar doriţi asta. Partenerul v-o cere şi el.

Scorpion 

Veţi avea o întâlnire amoroasă importantă, care riscă să vă destabilizeze serios. Şi nu sunteţi pregătit… Vă aprindeţi repede. Pasiunea vă va domina mult timp. Profitaţi însă de unele schimbări în curs pentru a vă afirma personalitatea şi dorinţele.

Dispuneţi de cea mai mare libertate de acţiune la serviciu şi sunteţi pe cale de a lua decizii importante pentru cariera dvs., pe viitor şi pentru familie. Veţi triumfa.

Săgetător 

Traversaţi o perioadă extrem de agreabilă pentru viaţa dvs. de cuplu. Sunteţi înconjurat de familie şi de prieteni, de iubire şi de afecţiune. Nimic nu pare să vă lipsească. Poate doar o anume independenţă?

Este o perioadă favorabilă contactelor pe plan profesional, comunicării, semnării unor contracte. Veţi face multe deplasări şi veţi obţine o recunoaştere din partea anturajului pentru calităţile dvs. de strateg.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Capricorn 

Dragostea va fi sub auspicii bune. Nu vă neglijaţi partenerul şi vă ocupaţi de favorurile sale. Lăsaţi afacerile de-o parte. Raporturile sentimentale şi complicitatea vă încântă.

Şeful vă va propune o avansare sau măcar o motivaţie salarială substanţială. Profitaţi. Toate astea vă vor da curajul de a avansa proiecte ambiţioase, care pot să aibă cale liberă. Acceptaţi însă de a ţine cont de sugestiile partenerului dvs. pentru bunul mers în cămin.

Vărsător 

Nu vă vor lipsi întâlnirile neprevăzute şi posibil câteva idile. Nu vă ambalaţi totuşi prea tare şi păstraţi un minim gram de precauţie. Încercaţi să evitaţi o catastrofă financiară şi limitaţi-vă la strictul necesar.

Nici la serviciu lucrurile nu stau prea strălucit. Fiţi rezervat în a propune proiecte sau soluţii. Studiaţi atent fondul problemei şi nu vă avântaţi în neştiut.

Peşti 

Gelozia vă domină sufletul. Dar nu este nimic important. Dacă nu exageraţi, puteţi trece cu uşurinţă peste un obstacol. Veţi trece printr-o durere care vă va măcina.

La serviciu, intraţi într-un conflict straniu, pe care l-aţi fi putut evita. Şeful vă enervează şi vă pune beţe în roate. Nu neglijaţi motivaţiile acestuia. Nu vă ambalaţi şi fiţi precaut, mai mult decât oricând.

Lăsați un mesaj:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole apărute

Mulțumiri foarte noi pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Vatra Dornei și Italia

Ţin să-mi exprim şi pe această cale mulţumirea enormă pe care o port în suflet pentru doamna vrăjitoare și...

Vrăjitoarea Monica Ioniță

Cea mai mediatizată vrăjitoare, cerută de cele mai mari televiziuni din SUA, apreciată de marele maestru Ion Ţugui, a...

Vrăjitoarea Varşovia de magie neagră

Incredibil, dar adevărat! Rezultate 100% garantate în doar 24 de ore! Are leacuri deosebite şi vă aşteaptă cu ritualuri...

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri noi din republica Moldova

Mulţumesc mult de tot doamnei vrăjitoare Morgana pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţul înapoi, după ce...

Mai multe articole ca acesta