Articole, Horoscop

Horoscopul lunii Februarie 2020

0 14

Berbec

Veţi traversa o perioadă de schimbări fericite şi veţi consolida o relaţie stabilă prin multă dragoste şi prietenie. Aveţi posibilitatea de a face tranzacţii financiare profitabile şi vă veţi bucura de ele.

Trebuie să rezolvaţi urgent o problemă litigioasă care trenează de multă vreme. Aveţi un bun echilibru fizic şi mental. Depuneţi toată energia pentru a depăşi unele obstacole şi veţi obţine rezultate apreciate de conducere.

Taur

Trăiţi o intensă aventură sentimentală, care vă transformă. Sunteţi pe aceiaşi lungime de undă cu persoana iubită şi trăiţi momente magice. Cunoaşteţi o atracţie puternică în special în această perioadă, când vi se deschid noi orizonturi.

Excelente perspective financiare. Luaţi iniţiative bune şi veţi reuşi să fructificaţi toate resursele. Sunteţi însă în întârziere cu unele probleme la serviciu şi aveţi de recuperat. Partenerul vă simte lipsa dar se supune.

Gemeni 

În loc de a vă focaliza pe defectele altuia, mai bine l-aţi susţine şi înţelege. Vă faceţi prea multe iluzii cu o persoană de sex opus, care vă poate trage uşor într-o capcană. Chiar aveţi nevoie de complicaţii?
Aveţi o bună rezistenţă fizică. Cunoaşteţi probabil momente de oboseală, şi asta pentru că munciţi epuizant la serviciu. Probabil că va trebui să luaţi o decizie importantă.

Rac

Sunteţi o sărmană inimă solitară. Cu şarmul dvs. puteţi câştiga orice partidă amoroasă cu uşurinţă. Vă place să seduceţi şi să oferiţi protecţie. Să fiţi ca un zeu pentru persoana iubită.

Aveţi o bună forţă vitală. Nu abuzaţi de ore suplimentare la serviciu. Încercaţi să preveniţi o surpriză neplăcută prin intensificarea comunicării cu anturajul.

Leu 

Astrele vor favoriza dialogul în cuplu. Nu ezitaţi să discutaţi cu partenerul dvs. problemele care provoacă constant dispute între voi. Dacă negaţi evidenta, riscaţi să vă găsiţi în faţa unei situaţii pe care să nu puteţi s-o mai controlaţi.

Faceţi risipă de energie pentru scopuri nobile. Trebuie să vă stabiliţi priorităţile la serviciu şi să le rezolvaţi urgent, căci vă vor aştepta noi însărcinări din partea şefilor.

Fecioară 

Dacă vă veţi întâlni sufletul pereche veţi trăi momente pline de entuziasm, deosebite, imposibil de uitat. Evitaţi rutina prin diversificarea timpului liber.

Aveţi nevoie absolută de a face exerciţii fizice pentru a vă ameliora sănătatea. La serviciu, se vor ivi din senin unele mici probleme, probabil cu un coleg invidios. Nu riscaţi un conflict. Daţi dovadă de reţinere şi de mare prudenţă.

Balanţă 

Partenerul dvs. are tot interesul de a vă pune pe jar. Nu admiteţi rutina şi nici mediocritatea. Dar aveţi toate motivele pentru a fi exigent. Echilibrul dvs. bugetar va trebui să fie stabil. Cu condiţia să nu procedaţi la riscuri excesive.

La lucru, veţi realiza performanţe frumoase, apreciate de şef cu bani sau cu o funcţie nouă.

Scorpion 

Dialogaţi cât mai des cu partenerul şi încercaţi să-l înţelegeţi, în loc să vă retrageţi în sine şi să jucaţi drept o persoană misterioasă. Aveţi probleme personale cu sănătatea şi posibil un examen de susţinut.

Depuneţi mari eforturi intelectuale, răsplătite prin stima celorlalţi şi prin câştiguri financiare deosebite. Vedeţi cum gestionaţi banii şi nu faceţi cheltuieli inutile.

Horoscop 2020
Horoscop 2020

Săgetător 

Aveţi poftă de a demonstra persoanei iubite că sunteţi perfect capabil de a vă asuma responsabilităţi importante. Poate că ar fi cazul de o schimbare.

Practicaţi sporturi în aer liber. Tonusul este bun. La serviciu, resimţiţi o ostilitate din partea colegilor dvs. Unele cuvinte, spuse la nervi, au înrăutăţit atmosfera. Nu ezitaţi de a pune lucrurile la punct sau chiar de a vă cere scuze.

Capricorn 

Nu sunteţi foarte stabil din punct de vedere amoros şi căutaţi cu orice preţ aventura, să epataţi şi să seduceţi persoanele care vă atrag în mod deosebit, fără excepţie.

La serviciu, veţi avea unele probleme majore şi chiar vă bate gândul de a vă schimba locul de muncă. Reflectaţi însă, înainte de a lua o decizie importantă şi radicală. Mici griji legate de starea de sănătate a unui părinte sau un membru din familie.

Vărsător 

Nelinişte, temeri. Aveţi toate şansele de a vă certa cu partenerul, datorită orgoliului excesiv. Uneori, este nevoie şi de o mică cedare, de toleranţă.

La serviciu, dintr-o dată se arată norii negrii şi ar fi bine să nu fiţi luat prin surprindere. Griji pentru pierderea unor venituri suplimentare. Partenerul caută soluţii.

Peşti 

Trebuie să faceţi probă de răbdare multă cu partenerul, care nu se comportă exact cum doriţi. Aveţi nevoie de multe discuţii şi lămuriri.

La serviciu, apar probleme cu unul din şefi sau cu un coleg, care riscă să provoace furtună. Fiţi precaut şi nu răspundeţi la nicio provocare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

banner-300x150-vrajitoare venus-3
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Toader
Vrajitoare - Vrăjitoarea Morgana
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Vrajitoarea-Valentina
Banner-300x150-Mercedeza
Banner 300x150 Irina Ioana
Banner 300x150 Vrajitoarea Maria Theodora
Vrajitoare - Prezicator Gergely Eduard Rogere
Banner 300x150 vrajitoarea Delia din Craiova
Banner 300x150 Vrajitoarea Rodica Gheorghe
Banner 300x150 vrajitoarea Elena Minodora 4
Banner 300x150 clarvazatoarea Mama Maria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Vizitatori

Flag Counter

vrajitoare

vrajitoare
vrajitoare